Surt a la venda el nou disc de la família del Super3

"Tenim el poder" és el nou disc del Super3, on canten per primera vegada els nous personatges de la família: la Nenúfar, la Matoll i el 6Q. Aquest nou treball inclou deu cançons noves escrites per Marc Parrot, que configuren un disc ple de valors i continguts positius. "Tenim el poder", "Bum bum", "Pots comptar amb mi" o "El diari secret" són alguns del temes d'un disc que ha estat produït per la discogràfica Blanco y Negro. Les cançons del nou disc es podran sentir en directe, per primer cop, aquest cap de setmana, a l'espectacle central de la Festa dels Súpers que la família del Super3 protagonitzarà sobre l'escenari de l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

La sostenibilitat del planeta, la robòtica, la cuina o la importància de tenir algú al costat quan el necessites són alguns dels valors que presenta aquest nou disc que interpreten els personatges nous de la família: la Nenúfar, la Matoll i el 6Q, juntament amb els ja coneguts Pau, Àlex, Fluski, Pati Pla i els malvats Senyor Pla i Rick. A més, el disc inclou una sorpresa interpretativa.

 

La cançó "Tenim el poder" és una crida a favor de tenir cura de la natura que ens envolta, interpretada per les dues petites elfes, juntament amb la resta de la família. El videoclip de la cançó, emès al canal i a les diferents plataformes digitals del Super3, ha tingut una gran acollida entre el públic més menut i, durant l'estiu, es va convertir en el vídeo més vist del Super3.

 

La Nenúfar i la Matoll, ja molt populars entre el públic infantil, interpreten dues cançons més al disc. D'una banda, "El diari secret", on el pare de la família, el Pau, conversa amb elles sobre les coses que val la pena escriure en un diari: somnis, anècdotes, anhels, les coses que hem fet i hem desfet... L'altre tema de les elfes, "Pots comptar amb mi", és un cant a la relació entre les dues germanes que, malgrat que són molt diferents, es donen suport en els moments importants.

 

El 6Q, el robot de la família del Super3, canta també per primera vegada en aquest disc. "Soc una machine", en la qual també intervé l'Àlex, és una cançó al voltant de la robòtica i dels bons hàbits alimentaris, dues temàtiques per les quals el Super3 ha apostat fort. L'altre tema interpretat pel robot amb cor de llauna és "Bum bum", una cançó amb aires llatins on descobrim que els sentiments del robot no estan del tot sota control.

 

La incorporació de noves sonoritats en les cançons de Marc Parrot, que en firma també la producció musical, és una altra de les característiques del nou disc. Així, al costat dels ritmes llatins, el disc presenta diferents propostes que passen per cançons per ser escoltades abans d'anar a dormir, cançons per ballar sense parar o per cantar al cotxe en família.

 

"Qui porta el ritme?" és la cançó que interpreta la Pati Pla. Amb una tornada difícil d'oblidar, es tracta d'un tema en què la neboda del Senyor Pla deixa clar que ella té la seva pròpia personalitat i que no es deixa dominar per ningú.

 

Els malvats de la ficció televisiva, el Senyor Pla i el Rick, també tenen la seva cançó al disc, que es titula "Dues cares".

 

 

Les deu cançons del disc

 

 

1. Tenim el poder

2. Bum Bum

3. Pots comptar amb mi

4. Brother

5. Qui porta el ritme?

6. L'onada

7. Soc una machine

8. Dues cares

9. El diari secret

10. Algú com tu

super3.cat

Anar al contingut