Surt a la venda el llibre "Stop al canvi climàtic", de Francesc Mauri, meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio

El llibre "Stop al canvi climàtic", escrit pel meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio Francesc Mauri i editat per TV3/Catalunya Ràdio i Cossetània Edicions, surt a la venda.

Sinopsi del llibre

Sovint es parla de canvi climàtic i ens fa la sensació que queda lluny, que això no fa per a nosaltres, que des de casa no hi podem fer res. Doncs no, tot el contrari. Aquest llibre demostra que sí que podem incidir, i molt, en la manera com funcionem energèticament en l'espai domèstic, a la feina, en els comerços o en el transport que utilitzem. A través dels consells que us oferim, millorarem el nostre entorn, segur, el del planeta també i, de passada, podrem estalviar força diners sense gaire esforç. La sostenibilitat i l'eficiència energètica són a les nostres mans.

Alguns dels exemples que us presentem ho evidencien clarament i posen de manifest que molta gent a Catalunya ja ho practica amb èxit.

L'autor

Francesc Mauri va néixer el 1966 a Barcelona. Autodidacte en un primer moment, es va llicenciar en Geografia a la Universitat de Barcelona. Va començar a treballar a Catalunya Ràdio l'any 1985 i a Televisió de Catalunya el 1988. Ha treballat també al Grup Flaix i a "La Vanguardia". Actualment presenta "El temps" a TV3 i a Catalunya Ràdio i és director i presentador del programa "MeteoMauri".

Francesc Mauri és autor i coautor de diversos llibres. El 8 de març del 2010 va ser membre de l'equip de Catalunya Ràdio premiat amb l'Ondas per la cobertura informativa del temporal de neu. També ha estat guardonat amb el premi 2014 al millor professional de ràdio a Catalunya.

És membre del Consell Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya.