"Spotters" i "overbookings", a "Aeroport"

Demà, a les 21.55, TV3 continuarà mostrant com funciona l'aeroport del Prat des de dins. Serà a "Aeroport", el nou programa de vivències, amb el toc d'humor de Queco Novell, que guiarà l'espectador per cada una de les àrees d'aquest espai gegantí.

Per l'aeroport de Barcelona-el Prat passen, cada dia, uns 100.000 passatgers, hi treballen unes 20.000 persones, cada hora s'hi enlairen o hi aterren 90 avions, s'hi serveixen 4.000 cafès i 24.000 entrepans, s'hi processen 8.000 maletes per hora, hi ha 2.925 pantalles d'informació, 7.033 carretons... i no tanca mai.

Capítol 2: "L'avió"

Una de cada quatre persones té por de volar; tot i això, l'avió és un transport molt segur. El programa començarà seguint dos pilots que han d'aterrar amb un sol motor a causa d'un incendi. Es coneixeran els observadors d'avions o "spotters", uns individus molt especials que recorren els aeroports de tot el món per fer fotografies a avions estel·lars com l'Airbus A380. També es podrà veure la cara que queda a la gent quan li diuen que hi ha "overbooking", i se seguirà una parella que ha vingut a recollir la filla i el gendre, però que han d'esperar-se molt més del que es pensaven.

tv3.cat/aeroport

 

 

Anar al contingut