"Som dones", finalista dels guardons fem.talent 2017

El programa del 33 "Som dones", finalista en la categoria de comunicació dels guardons fem.talent 2017, que es lliuren en el marc del fem.talent Fòrum, un espai de referència per compartir bones pràctiques i experiències liderades per dones en la nostra economia i societat, que tindrà lloc el 20 de gener.

fem.talent és un projecte innovador que té per objectiu promocionar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones i gestionar el talent femení.

Cada any, i des del 2008, el fem.talent Fòrum, un espai de referència, serveix per compartir les bones pràctiques i les experiències liderades per dones en la nostra economia i societat. En aquesta edició, el títol serà "És el moment: valora't" i estarà centrat a posar en valor el talent de les dones, motivar-les perquè valorin la seva trajectòria professional, i farà una doble mirada mostrant experiències de dones que financen projectes innovadors o que han rebut finançament. En el marc d'aquest fòrum s'atorguen els guardons fem.talent, per reconèixer persones i organitzacions amb els valors d'aquest projecte.

"Som dones" és finalista en la categoria de comunicació dels guardons fem.talent 2017, que es lliuraran el 20 de gener al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, espai on s'ubica el fem.talent Fòrum.  El programa del 33 competeix en aquesta categoria amb el periodista Jordi Évole, pels seus "Salvados" dedicats a la igualtat, i la bloguera Sofia Fournier Fisas.

"Som dones" és una sèrie documental sobre el món explicat per dones emesa pel 33. Nenes, noies i dones de fins a 80 anys, amb situacions vitals i maneres de pensar molt diferents, oferien cada setmana la seva història i la seva mirada, única i universal a la vegada. L'amor, els vincles, el naixement, la mort, el compromís social, el sexe, la feina i la maternitat van ser alguns temes que van protagonitzar els 13 capítols de la sèrie. Temes que formen part del dia a dia i que afecten tota la societat, també els homes, però, aquesta vegada, tractats des d'un punt de vista exclusivament femení.

tv3.cat/som-dones