Tania Adam, protagonista de "Tot un món"
Tania Adam, protagonista de "Tot un món"
Dissabte i diumenge, a les 14.20

Solucions en xarxa i Safura, a "Tot un món"

Cada cap de setmana, el programa que mostra el dia a dia al voltant de la immigració s'acosta a la realitat de ciutadans que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius.

En cada capítol, el protagonista parla dels temes que domina i dóna la seva visió del món actual. A més d'endinsar-se en la feina que fa i la vida que té, "Tot un món" mostra la seva implicació en la cultura i la societat catalanes, i també les seves incerteses, il·lusions i projectes de futur.

Capítol 845: Solucions en xarxa

Emissió: dissabte, 16 de gener, a les 14.20

A partir del problema d'uns joves que no tenien un lloc on jugar a futbol, Mohamed El Amrani va crear, amb altres persones, la Xarxa de Convivència de Roses. Aleshores tenia només 17 anys i, ara, amb 23, és el president d'aquesta entitat que, amb el futbol com a eix central, treballa per combatre l'exclusió social i per fomentar la convivència i la cohesió local. Paral·lelament, el Mohamed també fa xerrades en instituts per encomanar als joves la seva passió per la comunicació i esperonar-los a "buscar solucions noves a problemes antics.

 

Capítol 846: Safura

Emissió: diumenge, 17 de gener, a les 14.20

Tania Adam va néixer a Moçambic i ha viscut a Lisboa, Madrid i Barcelona. Ella és, doncs, part de l'anomenada diàspora africana, aquesta onada heterogènia d'afrodescendents sobre la qual giren els seus projectes professionals actuals. Amb la intenció de fer visible aquestes persones i les seves creacions, la Tania va engegar Ràdio Àfrica, un magazín digital que vol donar a conèixer les expressions culturals més alternatives que sorgeixen del continent africà. A Ràdio Àfrica també s'hi troba Safura, una botiga en línia de productes tèxtils on es fusionen trets catalans i africans, i Ràdio Àfrica Off, una plataforma des d'on organitzen diverses activitats, com xerrades i sessions de DJs.

 

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

 

Anar al contingut