"Shin Chan: El meu gos és la bomba" i "Shin Chan: La núvia del futur", les pel·lícules d'estrena del cap de setmana al canal Super3

Aquest cap de setmana, el canal Super3 estrena dues noves pel·lícules protagonitzades per en Shin Chan. Demà dissabte, a les 15.40, es podrà veure "Shin Chan: El meu gos és la bomba", i diumenge, a la mateixa hora, s'emetrà "Shin Chan: La núvia del futur".

Arriben dues noves pel·lícules aquest cap de setmana al canal Super3. Tant dissabte com diumenge, a les 15.40, es podrà gaudir de les noves aventures que en Shin Chan protagonitza als llargmetratges d'estrena "Shin Chan: El meu gos és la bomba" i "Shin Chan: La núvia del futur".

Shin Chan: El meu gos és la bomba (dissabte 4 de juliol, 15.40)

Mentre la família Nohara passa uns dies de vacances a la platja, en Shin Chan troba un objecte estrany caigut de l'espai que sembla un plat volador. L'objecte, però, és una bomba molt potent que s'enganxa al cos del Nevat. La CACA, la Corporació Aeroespacial de Control Alienígena, arriba a la conclusió que l'única manera de salvar la Terra és enviar el Nevat a l'espai exterior amb la bomba, però en Shin Chan no està disposat a perdre per sempre del seu gos. Per rescatar el Nevat, els Nohara hauran de plantar cara al meticulós director de la CACA i a l'extravagant senyoreta Equina de la coral Rosella, que es vol apoderar de la bomba per conquerir el món.

Shin Chan: La núvia del futur (diumenge 5 de juliol, 15.40)

Un bon dia, en Shin Chan està jugant al parc amb els seus amics i rep la visita de la Tamiko, una noia una mica rara que diu que ve del futur i que el busca a ell per emportar-se'l a la seva època. Finalment aconsegueix endur-se'l, i en Kazama, la Nene, en Masao i en Boo Chan els segueixen. Un cop al futur descobreixen que el món ha canviat molt i que, a causa d'una sèrie de meteorits que han caigut a la Terra, el planeta viu permanentment a les fosques, cosa que propicia que la companyia elèctrica Dinerada i el seu amo, en Masuzo, tinguin un gran poder. La Tamiko és la filla d'aquest home sense pietat i, alhora, és la promesa del Shinnosuke Nohara del futur, que és precisament qui li ha demanat que vaig a buscar el Shin Chan de cinc anys al passat. Tant en Shin Chan com els seus amics es trobaran amb el seu propi jo del futur i faran mans i mànigues per salvar el planeta de les tenebres.

super3.cat