S'exhaureixen en poques hores les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers "On Tour" de Barcelona

Les invitacions per a la Festa dels Súpers "On Tour" de Barcelona, del 27 d'octubre al Palau Sant Jordi, s'han exhaurit aquest migdia, tant per a l'espectacle del matí com per al de la tarda. Aquest matí, a les 10, s'ha obert al web del Super3, super3.cat, l'espai per reservar les invitacions gratuïtes i, en poques hores, s'han repartit totes. Després de Barcelona, la següent parada de la Festa dels Súpers "On Tour" serà a Tarragona, el 17 de novembre, i ben aviat també es podran reservar al web del Super3 les invitacions per assistir-hi. Més endavant, la Festa passarà per altres punt de Catalunya que s'aniran concretant a mesura que s'acostin les dates.

Aquest any, la 22a edició de la Festa dels Súpers serà un esdeveniment que passarà per diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències, que la faran més emocionant i pròxima. La Festa serà un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es farà en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, al matí i a la tarda.

La primera parada de la Festa dels Súpers "On Tour" serà el 27 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. La Festa consistirà en un gran espectacle que tindrà dues sessions, de matí i de tarda. Al matí, les portes del Palau Sant Jordi s'obriran a les 9.30 i l'espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l'espectacle començarà a les 17.00 i les portes del Palau Sant Jordi s'obriran a les 15.30.

Aquest matí, a les 10, s'ha obert l'aplicatiu a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3 per reservar les invitacions per assistir a la Festa del Súpers de Barcelona. En poques hores, totes les invitacions s'han exhaurit. Ben aviat, ja es podran reservar les invitacions per a la segona parada de la Festa dels Súpers "On Tour", que serà a Tarragona el 17 de novembre. I més endavant, també es donaran a conèixer els següents llocs i les dates per on passarà la Festa.

Les invitacions són gratuïtes, tant per als adults com per als nens. Els menors de dos anys no necessitaran invitació, ja que podran seure a la falda d'una persona adulta. Les localitats són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible reservar les invitacions per accedir a la Festa. No caldrà ser súper per aconseguir les invitacions, però sí que serà necessari el número de DNI d'una persona adulta. Per cada DNI es podran reservar un màxim de quatre localitats.

 

La trama de la Festa

La família del Super3, després de passar tot l'estiu cantant amb els súpers als "Karaoke Duets", aquesta tardor marxarà de vacances gràcies a la Festa dels Súpers "On Tour". El Pau, l'Àlex i tota la resta s'embarcaran en el "Supercreuer" del karaoke disposats a passar-s'ho d'allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya. 

L'espectacle de la Festa combinarà música i aventures amb la família del Super3. També hi inclourà un munt de sorpreses amb els protagonistes dels programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal Super3.

super3.cat/festaontour

 

Anar al contingut