DISSABTE, A LES 22.45

S'estrena la pel·lícula "Melancolia", al 33

Dissabte, 17 de novembre, a les 22.45 s'estrena la pel·lícula "Melancolia" de Lars von Trier. Un film estrenat al Festival de Canes el 2011, amb elements de ciència-ficció i drama

El canal 33 estrenarà diumenge 18 de novembre, a les 22.45, "Melancolia", una pel·lícula de Lars von Trier. El film s'emet amb motiu de la celebració de la 25a edició de l'Alternativa, el festival de cinema independent de Barcelona, que es duu a terme del 12 al 18 de novembre.

Aquest any, el festival ret homenatge a les dones "muntadores" i ha convidat, entre d'altres, Molly Malene Stensgaard, tot un referent del cinema independent. Stensgaard és la muntadora per excel·lència de Lars von Trier, i entre les pel·lícules en què ha treballat hi ha "Melancolia".

La pel·lícula gira entorn de la relació tensa entre dues germanes, Justine i Claire. La Justine i el seu xicot Michael celebren la seva boda a casa de la Claire, mentre que el planeta Melancolia es dirigeix cap a la Terra.

La banda sonora de la pel·lícula és de Richard Wagner, el compositor i director d'orquestra alemany. La música és la mateixa que Wagner va compondre per la seva òpera més coneguda, "Tristany i Isolda".

tv3.cat/33

Anar al contingut