"Hayati"
"Hayati"
DIJOUS, A LES 20.00

S'estrena la coproducció de TV3 "Hayati" als cinemes Girona de Barcelona

Dijous, 15 de novembre, a les 20.00, es projectarà la coproducció de TV3 "Hayati" als cinemes Girona de Barcelona (Girona, 175). A la presentació del documental de Sofi Escudí i Liliana Torres hi assistirà l'equip de la pel·lícula

"Hayati" és la història de l'Ossamah -una de les icones més vergonyoses del conflicte, per ser víctima d'una traveta a la frontera d'Hongria per part d'una reportera de televisió- i de la seva família, en una eterna lluita per aconseguir un visat que els permeti seguir fent les seves vides, però que probablement no arribi mai. Paradoxalment, tenen una casa, menjar i les seves vides no corren perill, però tots els seus objectius estan estancats.

Què significa ser refugiat de guerra del conflicte sirià per a una família atrapada a Turquia? Com es pot seguir endavant amb la teva vida quan has hagut de deixar enrere la teva dona i fills, la noia amb qui estaves a punt de casar-te i la professió per la qual havies lluitat tant?

El documental de Sofi Escudí i Liliana Torres parla de les vides congelades i dels somnis que deixem enrere, una reflexió sobre l'espera i la supervivència de milers de famílies sirianes que la guerra els va prendre els millors anys de les seves vides.

"Hayati" és una producció de Boogaloo i Films o Les Films d'Ici, una coproduc­ció de TV3, Les Films d'Ici Méditerranée i Escándalo Films, amb el suport de Movistar+, Al Jazeera, France Télévisions, l'Institut Català de les Empreses Culturals, la CNC i Procirep.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut