Divendres 16 de novembre

S'estrena als cinemes "Alegría, tristeza", una pel·lícula amb la participació de TV3

"Alegría, tristeza", l'últim film d'Ibon Cormenzana, que compta amb la participació de TV3, arribarà demà als cinemes

Demà divendres 16 de novembre, la pel·lícula "Alegría, tristeza", amb participació de TV3, dirigida per Ibon Cormenzana i protagonitzada per Roberto Álamo i Manuela Vellés, es projectarà als cinemes per primera vegada. Tot i això, el film es va presentar als Premis de Cinema Europeu, a Sevilla, l'11 de novembre.

Sinopsi

El Marcos (Roberto Álamo), la Sandra (Maggie Civantos) i la seva filla, la Lola (Claudia Placer), formen una família vital i carismàtica. El Marcos, bomber de professió i acostumat a viure situacions límit, rebrà un cop dur i farà que la seva vida faci un gir inesperat. A partir d'aleshores, tindrà un bloqueig que no li permetrà reconèixer les emocions dels altres ni empatitzar-hi.

Amb l'ajuda dels seus, iniciarà un tractament per superar aquest xoc. En el camí per tornar a sentir, la seva filla, la Lola, serà la clau per reconstruir el seu univers. "Alegría, tristeza" és una història de superació, però és també una història sobre l'amor, un amor amb majúscules: amor de parella, als fills, als amics… Un llargmetratge sobre les emocions, la por de sentir i sobre la vida.

Fitxa tècnica

Direcció: Ibon Cormenzana

Guió: Ibon Cormenzana & Jordi Vallejo

Direcció de fotografia: Albert Pascual

Música: Lucas Vidal

"Alegría, tristeza" és una pel·lícula d'Arcadia Motion Pictures i Samarcanda Films, en coproducció amb Noodles Production (França), que també compta amb la participació de TV3 i de Movistar+.

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut