Seguiment de la manifestació "No tinc por", a TV3 i Catalunya Ràdio

Els Serveis Informatius de TV3 i Catalunya Ràdio seguiran amb atenció la manifestació ciutadana contra el terrorisme i en solidaritat amb les víctimes dels atemptats de Barcelona i a Cambrils, convocada per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona per dissabte, 26 d'agost, a les 18.00, als Jardinets de Gràcia, a Barcelona, amb el lema "No tinc por".

Els programes informatius especials seran conduïts per Carles Prats i Cristina Riba a TV3 i per Mònica Terribas a Catalunya Ràdio.

Televisió de Catalunya servirà el senyal internacional de la manifestació a totes les agències i canals de televisió interessats, a través de la torre de Collserola, del satèl·lit Hispasat i via digital per a tots aquells mitjans que ho vulguin emetre en "streaming" per internet. 

 

TV3, 3/24 i 33

TV3 i el 324 emetran de manera conjunta l'especial informatiu "No tinc por", conduït pels periodistes Carles Prats i Cristina Riba.

La transmissió començarà a les 17.30, i a partir de les 18.00 es farà un seguiment continuat en directe de tot el recorregut de la manifestació, des dels Jardinets de gràcia fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc l'acte final.

El desplegament informatiu dels canals de la televisió pública i nacional de Catalunya inclou sis punts de connexió amb periodistes al llarg d'aquest recorregut.

Dos equips de periodistes se situaran al davant de cadascuna de les dues capçaleres que tindrà la manifestació, la formada pels Mossos, Guàrdia Urbana, serveis d'emergències, taxistes, botiguers i voluntaris que van socórrer les víctimes en els minuts posteriors a l'atemptat, i la formada per les autoritats assistents a l'acte.

Diversos experts en polítiques d'integració i educadors socials participaran com  a analistes al llarg del programa, que acabarà a les 21.00 per donar pas al "Telenotícies vespre".

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Catalunya Ràdio emetrà l'"Especial manifestació contra el terrorisme", des de les 17.00 fins a les 20.00, amb tres punts de connexió al passeig de Gràcia per seguir tot el recorregut.

Al passeig de Gràcia amb la Gran Via, hi haurà l'espai des d'on seguiran la manifestació Mònica Terribas, Roger Escapa i Maria Núria Revetlle, que comptaran amb una taula d'experts i analistes: Oriol Amorós, secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat; Marina Subirats, catedràtica de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i experta en educació i gènere, joventut i adolescència; Amina Hussein, periodista kurda de la regió de Rojava amb passaport sirià que viu a Catalunya, i Cheima el-Jebary Amisnaou, estudiant de Treball Social nascuda a Barcelona, membre i coordinadora de seus de l'associació Joventut Multicultural Musulmana.

Al passeig de Gràcia amb Diputació, les connexions aniran a càrrec de Laia Claret i Marc Vidal. A la plaça de Catalunya, seran Òscar Fernández i Eloi Barrera els encarregats d'explicar tot el que passi des d'aquest punt.

Albert Requena farà el seguiment de la concentració que tindrà lloc a Ripoll a la mateixa hora.

Mariola Dinarès en farà el seguiment a les xarxes socials.

Amb motiu de la programació especial de la manifestació, Joaquim M. Puyal i l'equip de "La TdP" transmetran en directe el segon partit de la Lliga entre l'Alabès i el Barça a Mendizorrotza (Vitòria) per iCat FM.

 

catradio.cat/informatius 

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

tv3.cat

facebook.com/tv3

twitter.com/tv3cat

Anar al contingut