Dijous, a les 22.30

Secrets no confessats, a "Rols de parella"

El dijous 9 d'agost, a les 22.30, un altre capítol del nou programa de converses de TV3, "Rols de parella", conduït per Llucià Ferrer. Dues persones amb una relació especial, un "food truck" i una taula parada en un marc incomparable portaran a compartir converses, moments i reflexions de tota mena. Aquesta setmana, El Celler de Can Roca es confessa a la Pineda d'en Gori de Palamós.

Enmig d'un paisatge cent per cent Costa Brava com el de la Pineda d'en Gori de Palamós, "Rols de parella" descobrirà algun secret encara no confessat d'El Celler de Can Roca i cuinarà, o bé el dos cops millor cuiner del món, Joan Roca, o bé el dos cops millor sommelier del món, Pitu Roca. Per tant, l'èxit està assegurat.

El programa

"Rols de parella" és la proposta d'entreteniment de TV3 conduïda per Llucià Ferrer. El programa aprofitarà la complicitat entre dues persones perquè l'espectador les conegui millor, a elles i la seva relació, que pot ser d'amistat o de parentiu.

El "food truck" de "Rols de parella", amb el xef Carles Tejedor, i els escenaris naturals que es visitaran cada setmana serviran perquè Llucià Ferrer descobreixi moments i situacions que els convidats del programa han compartit al llarg de la seva vida.

Després, davant una taula parada i compartint un àpat que haurà cuinat uns dels dos convidats, la conversa i les reflexions evolucionaran sobre quin ha estat, és i serà el seu rol de parella.

tv3.cat/rolsdeparella
facebook.com/rolsdeparellatv3
instagram.com/rolsdeparella

Sant Joan Despí, 8 d'agost del 2018

 

Anar al contingut