Sílvia Cóppulo, presentadora d'"El divan", a TV3 i Catalunya Ràdio.
DILLUNS, 19 DE MARÇ, A LES 22.55.

Santiago Segura, Sílvia Cóppulo i Sergi López acompanyen Eloi Vila "Al cotxe"

Dilluns, just després de la sèrie "Benvinguts a la família", TV3 emetrà un nou capítol d'"Al cotxe". En aquesta ocasió, compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, l'actor i director de cinema, Santiago Segura; la presentadora del programa d'entrevistes "El divan", Sílvia Cóppulo, i l'actor Sergi López.

Santiago Segura: "Molta gent es pensa que soc com Torrente i no hi tinc res a veure. És un ésser menyspreable."

Santiago Segura està en plena promoció de la seva última producció com a director, "Sin rodeos", just quan fa 20 anys que es va estrenar la primera pel·lícula de "Torrente". L'actor i director de cinema madrileny puja "Al cotxe" perquè Eloi Vila l'acompanyi fins als estudis de TV3. Durant el trajecte, Segura reflexiona sobre el fenomen "Torrente" i confessa que la seva intenció era fer paròdia sobre un ésser menyspreable "en vies d'extinció". Però, també diu que 20 anys després sembla que "aquests dinosaures hagin tornat a colonitzar la Terra". A més, parla amb molt d'humor sobre el seu físic i sobre les seves obsessions. Per acabar, en una conversa més intima, recorda la mort de la mare com un dels moments més durs de la seva vida.

Sílvia Cóppulo: "El meu gran defecte és voler ser perfecta."

Sílvia Cóppulo presenta el programa d'entrevistes "El divan" a TV3 i Catalunya Ràdio. El seu trajecte "Al cotxe" es converteix en una mena de divan particular, i explica a l'Eloi quines són les seves il·lusions i pors, els seus projectes de futur i els valors vitals. En la conversa, Cóppulo confessa que, ara, el seu principal objectiu a la vida és ser més bona persona, i afirma que això passa per no ser "tan exigent amb ella mateixa i amb els altres". Així mateix, afirma que es mantindrà ferma en la lluita per la igualtat de gènere en els mitjans de comunicació. Durant el trajecte, també explica que és àvia des de fa un parell d'anys.

Sergi López: "Els meus pares es van tranquil·litzar quan vaig començar a fer el saltimbanqui. Almenys feia alguna cosa de profit."

L'actor Sergi López acaba d'estrenar als cinemes "La vida lliure", una pel·lícula dirigida per Marc Recha i produïda per Turkana Films i la Perifèrica Produccions amb la participació de TV3 i IB3. Puja "Al cotxe" per parlar-ne amb Eloi Vila, però també de la seva premiada carrera cinematogràfica i, sobretot, de la seva vida personal. En la conversa, Sergi López, molt proper, sincer i divertit, explica el moment vital que viu ara que passa dels 50 anys, i del camí seguit fins a acabar sent actor. Es recorda a si mateix com un desastre a l'escola, perquè diu que no li interessava gens. També confessa que els seus pares van respirar tranquils quan es va posar "uns leotardos per fer el saltimbanqui", i finalment consideraven que "feia alguna cosa de profit".

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

 

 

Anar al contingut