Sílvia Bel amb Eloi Vila
Sílvia Bel amb Eloi Vila

Santi Balmes, Sílvia Bel i Bruno Oro pugen "Al cotxe"

Diumenge, a les 20.05, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana que conversen amb Eloi Vila en el programa "Al cotxe".

El cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, l'actriu de la sèrie de TV3 "Com si fos ahir" Sílvia Bel i l'actor i cantant Bruno Oro han format part de la programació setmanal de TV3. El conductor del programa, Eloi Vila, els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin més bé.

Els protagonistes de la setmana

Santi Balmes: "Els que ens dediquem a això bevem de la mitologia del 'sexe, drogues i rock&roll'. Però és un mite fals, infantil."

El cantant de Love of Lesbian col·labora al disc de La Marató i puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti a TV3.

El músic explica per què va triar aquesta professió, els efectes secundaris que comporta l'èxit i com intenta fer compatible la família i el rock&roll.

Sílvia Bel: "Han tancat a la presó líders escollits democràticament... Com pot ser que el món continuï?"

L'actriu surt cada tarda a la sèrie de TV3 "Com si fos ahir". Puja "Al cotxe" sortint de la gravació i l'Eloi l'acompanya a casa.

Durant el trajecte fa una reflexió sobre com s'ho fa per compaginar tele i teatre, parla del fet de ser mare d'una adolescent i també del seu compromís polític.

Bruno Oro: "El dia que vaig plegar del 'Polònia' vaig arribar a casa i vaig estar un quart d'hora plorant."

L'actor i cantant fa dos anys que va deixar d'imitar Artur Mas al "Polònia" i ara acaba de publicar el cinquè disc. Puja "Al cotxe" per anar amb l'Eloi de TV3 fins a casa.

En la conversa, explica d'on surt la seva passió per la música i la interpretació, comparteix records futbolístics i confessa que està passant per un moment professional complicat.

 

tv3.cat/alcotxe 
twitter.com/alcotxetv3 
#AlcotxeTV3

Anar al contingut