Sánchez i Batet reben l'Aquarius, a "Polònia"

Demà, a les 22.05, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". El president de la Generalitat, Quim Torra (Ivan Labanda), es prepara per la trobada amb el rei Felip (Pep Plaza) a la inauguració dels Jocs Mediterranis. Mentrestant, Pedro Sánchez i Meritxell Batet es desplacen a València per donar la benvinguda al vaixell Aquarius.

El programa "Polònia", que recuperarà el millors moments a partir de la setmana que ve i durant el mes de juliol, acaba aquesta llarga i intensa temporada política amb uns protagonistes ben diferents dels que van començar.

Mariano Rajoy (Queco Novell) ha aprofitat que ja no és president del govern per marxar a Rússia a veure el partit de la selecció espanyola. Acompanyat d'Alfonso Dastis (Ivan Labanda), intentarà entrar a l'estadi tot i que no té acreditació.

L'Estatut ha tornat. Els socialistes aniran, porta per porta, venent les bondats de l'autonomisme, al mateix temps que cantaran el tema principal del musical de Broadway "The Book of Mormon".

Qui no ha marxat és Franco. De moment. Si avança la llei de memòria històrica, s'iniciaran els tràmits per treure les despulles del dictador del Valle de los Caídos. Per aquest motiu, un grup molt divers s'esmunyirà pel mausoleu per mirar de rescatar les restes del Generalísimo.

Amb l'arribada del vaixell Aquarius, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Meritxell Batet (Mireia Portas) es desplaçaran al port del València i seran els primers de donar la benvinguda als migrants.

La infanta Cristina (Mònica Pérez) torna a casa dels seus pares després de l'empresonament del seu marit. El rei emèrit, Joan Carles de Borbó (Toni Albà), la rebrà amb escarafalls per haver tacat la reputació de la família reial.

L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares) tindrà un problema legal i haurà de contractar un advocat: Jaume Alonso-Cuevillas. El de veritat.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut