"Sala 33" continua el cicle "Que gran que és ser jove" amb "Ismael"

Diumenge, a les 22.25, "Sala 33", el programa conduït per Àlex Gorina, oferirà una nova proposta del cicle "Que gran que és ser jove": "Ismael", un drama dirigit per Marcelo Piñeyro (2013). Una pel·lícula reflexiva en què a través de l'aventura d'un nen se salden els comptes del passat dels adults.

L'Ismael (Larsson Do Amaral), de 8 anys i de mare africana, agafa l'AVE a Atocha cap a Barcelona. Fuig de casa seva perquè vol trobar Fèlix Ambròs (Mario Casas), el seu pare, a qui no coneix. La seva única pista és l'adreça d'un apartament a la capital catalana escrita al remitent d'una carta adreçada a la seva mare. Un cop allà, troba l'edifici, però al pis en comptes de trobar el seu pare, hi troba una dona elegant d'uns cinquanta anys, la Nora (Belén Rueda), que resulta ser la mare d'en Fèlix Ambròs, la seva desconeguda àvia. En Fèlix mai va parlar a la Nora de l'existència d'aquest nen.

Quan ella el localitza per telèfon, no nega la seva paternitat. La Nora, després de posar-se en contacte amb la mare del nen, l'Alika, (Ella Kweku), decideix portar-lo a conèixer en Fèlix. Àvia i nét emprenen un viatge cap a un poble de la Costa Brava on en Fèlix viu des de fa temps. Allí, la Nora topa amb la realitat del seu fill, un desconegut per a ella. S'hostatgen en un hotel on el propietari, en Jordi (Sergi López), és el millor amic d'en Fèlix, i allà van a parar tots els personatges.

L'Alika i en Luis (Juan Diego Botto), el seu marit, viatgen també cap a la costa per anar a buscar el noi. El retrobament que desencadena l'Ismael, amb el desig de conèixer el seu pare biològic, farà que tots els personatges es retrobin amb el seu passat i reconeguin els errors de cadascú. A partir d'aquí comença una nova vida per a tots.

tv3.cat/sala33
twitter.com/Sala33cinema