Demà, dijous, a les 21.55

Rufián i Tardà a ritme de Rosalía, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Últimament, el Parlament sembla un autèntic pati d'escola. El baix to amb què alguns diputats es responen als plens ha obligat Roger Torrent (David Marcé) a posar ordre a ritme de Michael Jackson.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) es reuneixen per valorar quins són els millors jutges i decidir el pròxim president del Tribunal Suprem.

La llegenda del còmic i pare dels superherois moderns Stan Lee ens ha deixat. Francesc Macià (David Marcé) rebrà Lee (Xavi Carreras) disfressat de Spidermacià, el superheroi republicà.

Mentrestant, Manuel Valls (David Marcé), conscient que no coneix prou Barcelona, demanarà una classe magistral sobre la ciutat a una de les seves icones més estimades: el Cobi.

I a qui no li queden més ciutats catalanes per conèixer és a Quim Masferrer (Pep Plaza), que haurà de sortir de Catalunya per continuar fent el programa "El foraster". És així com apareixerà a Waterloo i farà una visita a Carles Puigdemont (Queco Novell).  

Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Joan Tardà (Cesc Casanovas) continuen ideant una pla per eixamplar la base. Han tingut una idea brillant: aprofitar el fenomen Rosalía per fer la millor estratègia. "Tra, tra."

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut