El presentador del programa, Eloi Vila amb l'actriu Bruna Cusí

Roger de Gràcia, Bruna Cusí i Joan Lluís Bozzo pugen "Al cotxe"

Dilluns, després de "Benvinguts a la família", Eloi Vila comparteix trajecte amb el periodista Roger de Gràcia, l'actriu Bruna Cusí i el director teatral Joan Lluís Bozzo en un altre capítol d'"Al cotxe".

Roger de Gràcia: "Costa molt fer un directe després de la mort del pare. Però ho fas. I el que sembla una condemna, al final, és la salvació."

Roger de Gràcia dirigeix i presenta, de dilluns a divendres i de 16.00 a 19.00, "Estat de Gràcia", el magazín de la tarda a Catalunya Ràdio. El periodista puja "Al cotxe" a la porta de la ràdio perquè l'Eloi l'acompanyi fins a casa. Durant el trajecte, manté una conversa íntima i tendra, sense perdre el sentit de l'humor. Explica què suposa fer un programa diari de tres hores en directe a la ràdio i repassa la seva trajectòria televisiva, a programes com "El sopar" o "Caçadors de paraules". També recorda el vincle amb el seu pare, i diu que tenir un fill li ha canviat la vida.

Bruna Cusí: "Vaig decidir que seria actriu quan tenia sis anys."

Brusa Cusí s'ha convertit en l'actriu de moda. Ha protagonitzat les dues grans pel·lícules catalanes de l'any: "Estiu 1993" i "Incerta glòria", i acaba de guanyar el Gaudí a millor actriu secundària i el Goya a millor actriu revelació. Puja "Al cotxe" perquè l'Eloi Vila l'acompanyi fins a una reunió de feina. En la conversa, l'actriu explica com està vivint aquest èxit sobtat. Fa un repàs del camí que l'ha portat fins aquí i admet, amb humor, que ha demanat al seu entorn més proper que, si li pugen els fums al cap, l'avisin. Durant el trajecte, parla de la seva família, de la seva infantesa i de com pensa que la va marcar ser la mitjana de tres germanes. 

Joan Lluís Bozzo: "Una de les pèrdues més doloroses de la meva vida ha estat la de Pepe Rubianes."

Joan Lluís Bozzo és director teatral i forma part de la companyia "Dagoll Dagom" des dels inicis. Acaba d'estrenar la comèdia "El llibertí" al Teatre Poliorama i puja "Al cotxe" quan surt d'una entrevista a "Els matins" de TV3 perquè l'Eloi el porti fins al teatre. Durant el trajecte, el director teatral parla de les dificultats que viu el sector cultural actualment i recorda el seu gran amic Pepe Rubianes, de qui n'acaba d'escriure un llibre. En la conversa repassa la seva carrera artística, sempre lligada a la creació col·lectiva, dins d'una companyia especialitzada en musicals. Per acabar, explica que és pare de tres fills, el petit, de només set anys; i reconeix que li molesta molt que el confonguin amb l'avi.

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar-hi d'una manera diferent, amb un to informal.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut