"Res és impossible", amb Antonio Díaz
"Res és impossible", amb Antonio Díaz

"Res és impossible" i "Joc de cartes - Estiu" estrenen i lideren la seva franja

Les dues novetats de la programació d'estiu, "Res és impossible" i "Joc de cartes - Estiu", lideren la seva franja d'emissió i se situen entre els quatre programes més vistos d'ahir, tots de TV3, que lidera el "prime time" amb una quota del 13,4%. 

"Res és impossible", el nou programa de TV3 en què el mag Antonio Díaz sorprèn els vianants amb trucs inversemblants, i l'edició de "Joc de cartes - Estiu", van debutar ahir a la nit i van liderar la seva franja d'emissió. El programa de màgia va tenir una audiència de 302.000 espectadors i una quota del 15,5% i va ser el tercer més vist del dia. "Joc de cartes - Estiu", que ahir buscava la millor terrassa de la Costa Brava, va ser el quart més vist amb una audiència de 287.000 espectadors i una quota del 13,9%. TV3, amb aquests resultats, va liderar un dia més la franja del "prime time" amb una quota mitjana del 13,4%. 

El "TN vespre" va liderar el rànquing de programes més vistos, amb 343.000 espectadors i una quota del 20,8%. El "TN migdia" es va situar en segona posició, amb 321.000 espectadors i un 21,2% de quota.


tv3.cat

 

Anar al contingut