Fins al diumenge 11 de març

Recta final del repte solidari del "Tot gira" per la Marató de Barcelona amb 4 atletes olímpics

Dani Ballart, Natàlia Via-Dufresne, Ángel García Bragado i Tomàs Jofresa, que van ser olímpics a Barcelona 92, entren en l'etapa final de preparació pel repte del programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, que tindrà lloc el diumenge 11 de març amb la seva participació en la Zurich Marató de Barcelona.

Els esportistes es preparen des de fa quatre mesos a les ordres del maratonià Carles Castillejo amb l'objectiu d'aconseguir 5.000 euros per al projecte Casal Obert Infantil, del Casal dels Infants, entitat que treballa per millorar les condicions dels nens amb risc d'exclusió social en diverses ciutats catalanes, especialment al barri del Raval de Barcelona.

El cinquè repte del programa esportiu "Tot gira", dirigit i presentat per David Clupés, entra en l'última etapa de preparació. Els quatre exatletes d'elit que hi participen van ser olímpics de Barcelona i formen l'Equip 92, que es prepara des del mes de novembre passat sota la supervisió de Carles Castillejo, maratonià acabat de retirar, per participar en la 40a edició de la Zurich Marató de Barcelona del dia 11 de març.

Dani Ballart, exjugador de waterpolo i medallista a Barcelona 92 i col·laborador del "Tot gira"; Natàlia Via-Dufresne, exregatista i també medallista el 92; Jesús Ángel García Bragado, exmarxista, i Tomàs Jofresa, exjugador de bàsquet, afronten l'experiència de córrer junts la seva primera marató a Barcelona i ho fan per una causa solidària. L'objectiu és aconseguir 5.000 euros que es destinaran íntegrament al Casal dels Infants.

El projecte del Casal Obert Infantil, impulsat pel Casal d'Infants, aborda situacions de fragilitat familiar a través de l'acompanyament i el reforç escolar, el joc, els hàbits de salut, treballant amb les famílies i amb una especial atenció a la coordinació amb les escoles i altres serveis i recursos dels barris. El Casal treballa amb nens en la franja d'edat entre 2 i 12 anys.

Els donatius es poden fer a través del web del "Tot gira" fins al mateix diumenge 11 de març.
 

catradio.cat/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

 

Anar al contingut