Rècord històric del portal de la CCMA, que supera els 3 milions d'usuaris únics
Rècord històric del portal de la CCMA, que supera els 3 milions d'usuaris únics

Rècord històric del portal de la CCMA, que supera els 3 milions d'usuaris únics

Quan encara falta un dia per tancar el mes de maig, el portal de la CCMA ha assolit un rècord històric des de la seva estrena el mes de desembre de 2014, i ha superat els tres milions d'usuaris únics, amb una xifra de 3.260.000. El consum de vídeo de TV3 i Catalunya Ràdio a la xarxa ha registrat més de 7 milions de visualitzacions, entre les quals destaquen "La Riera", "Polònia" i "Nit i dia". Catalunya Ràdio, amb 789.000 usuaris, també fa rècord i duplica els resultats d'abril, i el portal informatiu 324.cat trenca el seu sostre amb més d'un milió d'usuaris únics, i confirma el seu creixement continuat i sostingut.

El portal de TV3 i Catalunya Ràdio, ccma.cat, ha tingut més de 3,2 milions d'usuaris únics al maig, unes dades que suposen el seu rècord històric, amb un creixement de més del 20% respecte el mes anterior, que suposa més de mig milió de nous usuaris únics. El consum de vídeo als canals digitals ha estat de més de set milions de reproduccions, amb un rànquing on "La Riera" continua sent el programa amb més audiència per internet, seguit de "Polònia" i de la sèrie de ficció "Nit i dia".

Catalunya Ràdio, aquest mes de maig, ha arribat a una audiència de 789.000 usuaris únics i ha tingut 2.350.000 pàgines vistes. Aquestes xifres representen un creixement del 105% del nombre d'usuaris respecte al mes d'abril, i són el rècord històric des de l'estrena del portal, el mes de desembre del 2014. La informació, els esports i les accions de participació amb l'audiència han estat els continguts de l'emissora amb un creixement més important del consum a internet.

El portal informatiu 324.cat també ha assolit un nou rècord des de l'estrena del nou portal i arriba a superar el milió d'usuaris únics. El 324.cat, els darrers mesos, ha anat experimentant un creixement continuat i sostingut que l'ha portat a superar aquesta xifra d'usuaris interessats en l'actualitat.

ccma.cat

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut