Recoder reclama al govern espanyol que es pronunciï clarament si aposta pel corredor del Mediterrani

El conseller de Territori hi veu càlculs electorals al rerefons perquè diu que és una qüestió territorial delicada.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha demanat al govern espanyol que expliqui amb més claredat si aposta decididament pel corredor del Mediterrani. Recoder ho ha dit al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, l'endemà que els governs espanyol i francès van aprovar una declaració conjunta de suport explícit al corredor Central.

El conseller ha demanat un pronunciament més nítid del ministre de Foment, José Blanco: "El ministeri té una gran feina per tranquil·litzar l'opinió pública catalana. Voler fer càlculs electorals permanentment sobre un tema que entenc que és delicat amb altres territoris de l'Estat i que neguiteja més d'un, i al final el que fa és posar-nos nerviosos a tots."

Lluís Recoder considera que el traçat Mediterrani no té competència però reconeix que des del govern espanyol "més que paraules no tenim cap altra constatació". En tot cas, el conseller de Territori afegeix: "Jo espero que la lògica s'imposi. Des de Catalunya estem fent tot el que hem de fer i una mica més".

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut