Real Estate, Mishima, La Iaia, Dr. Dog i Senior, entre els concerts del Vida Festival a iCat.cat

iCat, emissora oficial del Vida Festival 2017, s'instal·la aquesta setmana a Vilanova i la Geltrú per seguir tot el que passi a la Masia d'en Cabanyes els dies 30 de juny i 1 de juliol. Des d'allà s'emetran 7 concerts en directe.

L'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio també farà programes especials des del Vida Festival: Josep Martín dirigirà un especial "Independents" a les 19.00 del divendres 30 de juny, amb els principals protagonistes del festival i un recull dels millors concerts fins al moment.

El mateix divendres, iCat dispararà la sessió de directes amb el nou projecte de Miquel Àngel Landete, líder de Senior i el Cor Brutal, que estrena un grapat de versions en català de cançons de la seva tria personal amb la col·laboració de La Síndrome Lomax, supergrup format per a l'ocasió per Joan Pons, d'El Petit de Cal Eril;  Núria Graham i Artur Estrada, de Nueva Vulcano, entre d'altres.

Els nord-americans Dr. Dog i el seu vitaminat nou treball, "Abandoned mansion"; els osonencs La Iaia, que també estrenen nou disc, "Tornar a ser u", i Gener, que porten mesos recollint elogis pel seu "Oh, germanes!", donaran pas a la transmissió del directe de Real Estate, que prometen un dels moments àlgids del Vida d'aquest any; "In mind", quart disc de la banda nord-americana, respira indie pop amb precioses melodies i picades d'ull al pop dels anys 60.

Dissabte, iCat transmetrà dos concerts selectes: Mishima, de nou en ruta amb el recentment publicat "Ara i res", i Warhaus, el projecte paral·lel del belga Maarten Devoldere, vocalista del grup de pop-folk Balthazar.

Concerts i sessions que emetrà iCat.cat, en directe, des del Vida Festival

Divendres, 30 de juny

      20h-20.50h Senior i el Cor Lomax

      21h-22h Dr. Dog

      22h-23h La Iaia

      23h-23.30h Gener

      23.30h-00.30h Real Estate

Dissabte, 1 de juliol

      21h-22h Mishima

      22h-22.50h Warhaus

 

iCat.cat

facebook.com/iCat

twitter.com/iCatpuntcat

instagram.com/iCat.cat

Anar al contingut