Raül Romeva assegura que les resolucions que pugui prendre el Tribunal Constitucional, després de la desconnexió amb Espanya, no es podran aplicar

El candidat de Junts pel Sí ho ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, en l'última entrevista als candidats de la campanya electoral per les eleccions de diumenge

El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que les resolucions que pugui prendre el Tribunal Constitucional un cop feta la desconnexió amb Espanya no tindran cap efecte. Tampoc si decidís suspendre el president de la Generalitat.

En aquest sentit, Romeva ha destacat: "Arriba un moment en què, simplement, et desconnectes del marc espanyol i, per tant, el que digui el Tribunal Constitucional des d'aquesta perspectiva, ja no serà vàlid. En el nou marc català, aquest és el nou escenari. Si nosaltres construïm un marc diferent, que no els hi agrada, però si tens un mandat democràtic clar i incontestable, la conseqüència és aquesta."

El candidat de Junts pel Sí ha assegurat que estan decidits a fer un país net de corrupció, i ha recordat el compromís d'Artur Mas en aquest sentit dient: "Ell ha assumit el compromís que no en deixarà passar una, que qui la fa la paga, i això ens ho ha dit per activa i per passiva. Nosaltres també li hem demanat que no només ho faci, sinó que ho expliciti de manera clara i rotunda. En aquest sentit, si hi ha hagut situacions de què s'han de retre comptes, es farà, i es demanarà sense contemplacions i sense excepcions, i qui sigui que ha d'assumir responsabilitats, les haurà d'assumir."          

Romeva ha demanat un resultat incontestable diumenge a les urnes per tenir força a l'hora de negociar amb l'Estat i amb Europa.

Si voleu escoltar tota l'entrevista amb Raül Romeva, la trobareu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut