Ramon Pellicer "Al cotxe"
Ramon Pellicer "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 22.55

Ramon Pellicer, Natza Farré i Ramon Mirabet pugen "Al cotxe"

Dilluns, a les 22.55, just després de "Matriculats", TV3 emetrà una altra entrega d'"Al cotxe", aquesta vegada amb tres protagonistes del món de la música i el periodisme. L'Eloi Vila els acompanyarà a diferents mitjans de comunicació: la Natza Farré es desplaça a RAC1 i el Ramon Mirabet i el Ramon Pellicer aniran a TV3. El periodista i editor del TN li té preparada una sorpresa a l'arribada.

Aquesta setmana, els convidats que s'hi podran veure seran els següents: Ramon Pellicer, Natza Farré i Ramon Mirabet.

Ramon Pellicer: "Soc conductor a la vida, no només a la feina"

Ramon Pellicer és l'editor del "TN cap de setmana" i un dels presentadors més veterans de TV3. Puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta a TV3.

El periodista es declara mal copilot i demana a l'Eloi d'intercanviar-se el rol de conductor, ja que és molt patidor. El canvi de papers no passa d'aquí i, com sempre, és l'Eloi qui condueix l'entrevista, durant la qual repassen els 30 anys de Pellicer a TV3 i els 4 anys que va estar a Madrid fent el "Telediario" de la nit de TVE. Pellicer també parla dels seus pares i de l'educació dels seus tres fills, de la seva afició per la percussió i de la imatge que dona per televisió, que diu que és més seriosa que com és ell en realitat. Quan arriben a TV3, ens regala una sorpresa final.

Natza Farré: "La manera de sobreviure, per mi, és amb sentit de l'humor"

Natza Farré, guionista a "La competència" des de fa nou anys i la veu del programa "Ja t'ho faràs" de TV3, ha escrit "Curs de feminisme per microones", el llibre que s'ha convertit en un referent del moviment feminista a Catalunya. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya a una reunió de feina a RAC1.

Amb la seva habitual ironia, Natza Farré explica la visió que té del món i de la vida. Diu que s'ha de combatre la por que s'ha instaurat a la societat i que s'ha de viure en llibertat i amb sentit crític. La periodista també parla d'un dels temes que més domina, el feminisme. Considera que s'ha d'acabar amb el micromasclisme de la vida quotidiana i anar a contracorrent per canviar el món.

Ramon Mirabet: "Per mi, l'èxit és un camí intern que et fa sentir feliç."

Ramon Mirabet és cantautor i està a punt de publicar el seu tercer disc. Acompanyat de la guitarra, puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta al programa "Tot es mou" de TV3.

L'artista explica la seva peculiar trajectòria, des que va començar com a músic de carrer voltant pel món, fins que triomfa a França en un "talent show". La fama el va saturar i va tornar a Catalunya per començar de zero. Fill de músics i net d'artistes del món del circ, Mirabet assegura que no valora l'èxit pels diners, sinó per aconseguir continuar el camí en què creu. El cantautor també ens amenitza el viatge amb les seves cançons.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut