Ramon Pellicer guardonat als Premis Nacional de Comunicació de Tarragona 2017

El periodista Ramon Pellicer ha estat guardonat pels Premis Nacional de Comunicació Tarragona 2017, organitzats pel digital "larepublicacheca.com". Pellicer ha estat distingit en la categoria de Premi Nacional. Els guardó es lliurarà aquesta nit al nou teatre del Pòsit de Pescadors del Serrallo, a Tarragona.

El jurat dels Premis de Comunicació ha atorgat aquest guardó a Ramón Pellicer per "la seva professionalitat, estil i marca personals a l'hora d'explicar les notícies i el seu sentit ètic de la professió." El guardó s'atorga aquesta nit al teatre del Pòsit de Pescadors del Serrallo, a Tarragona, durant un acte que presidirà el conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané i al qual està previst que hi assisteixi el fiscal anticorrupció José Grinda.

El jurat d'aquesta edició estava format per Joan Martínez-Vergel, cap de gabinet del secretari de la Presidència de la Generalitat; Faustí Herreros, cap de premsa de la Guàrdia Civil; Josep Sánchez-Cervelló, degà de la Facultat de Lletres de la URV; Jaume Descarrega, president del Col·legi de Psicòlegs de Tarragona; Andreu Suriol, President de la Cambra de Comerç de Tarragona; Antonio Tébar, notari; Maria José García Villarubia, coach; Sónia Mateo, empresària de comunicació; Jaume Solé, guia de la Vila Romana de Centcelles; Jordi Díaz, gerent del Palau de Congressos;  Sílvia Rodes, directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament; Ángel Juárez, escriptor i president de la Fundació Mediterrània; Joaquim Nolla, president del Col·legi Farmacèutics; Ricard Checa, periodista; Maria Pinyol, comunicació Mossos d'Esquadra; i Roberto Isarte, gerent de Tàrraco Arena Plaça.

Aquesta és la cinquena edició dels Premis de Comunicació que es fa a Tarragona. L'any passat van ser distingides les periodistes Fàtima Llambrich, de TV3, i Carme Casañas, de Catalunya Ràdio.

 

tv3.cat

Anar al contingut