Rafael Blasco considera necessari un acord de reciprocitat per a les emissions de TV3 i Canal 9

El conselelr valencià diu al programa "El matí de Catalunya Ràdio" que veu difícil que, en cas d'acord, s'acabi traient la multa imposada a Acció Cultural del País Valencià.
Rafael Blasco, conseller de Solidaritat i Ciutadania del govern valencià i número 2 de Francisco Camps, assegura que el seu govern no té cap interès que no es vegi TV3 al País Valencià, però demana reciprocitat amb Canal 9 a Catalunya.
En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes, Blasco ha defensat la necessitat d'un acord i s'ha afegit a la via que apuntava ahir a València Artur Mas, d'un nou múltiplex. "És que és necessari que arribem a un acord. Nosaltres estem encantats aquí a la Comunitat Valenciana que es pugui veure TV3 i que Canal 9 es pugui veure a Catalunya. El que passa és que aquest error és un error fonamentalment del govern d'Espanya. Hem d'aplicar aquí una reciprocitat que no existeix en aquests moments i hem de tenir l'oportunitat d'un múltiplex igual com té Catalunya, això normalitzaria perfectament la situació."
El conseller valencià veu difícil que un acord en aquest tema pugui anar acompanyat de la condonació de la multa a Acció Cultural del País Valencià, perquè es tracta d'una sanció administrativa per haver emès il·legalment.
Blasco, un dels homes forts del govern popular valencià, ha fet una aferrissada defensa de la presumpció d'innocència de Francisco Camps, a qui desvincula directament de la trama Gürtel.

DOCUMENTS RELACIONATS