Quina és la millor edat per tenir el primer mòbil, a "Generació digital"

El programa de tecnologia, oci i cultura digitals presentat per Lluís Marquina s'emetrà el diumenge, a les 20.20, a TV3, abans del "Telenotícies vespre". I s'estrenarà un dia abans a internet.

Dirigit i presentat per Lluís Marquina, l'espai, que combina divulgació i entreteniment, parla dels vessants útil i social de la tecnologia i actua com a amplificador de la cultura digital. El programa també és aparador de les iniciatives d'emprenedors catalans del sector, un teixit empresarial d'èxit i en constant creixement.

Aquesta setmana es preguntaran a quina edat és adient que els nens i nenes tinguin el primer mòbil. Per intentar obtenir resposta, han parlat amb alumnes, professors, experts i pares.

També s'endinsaran en l'apassionant món de l'ASMR, tot un fenomen a YouTube. ASMR són les sigles que corresponen a Resposta Sensorial Meridiana Autònoma i tot plegat es tradueix en una pila de vídeos de gent xiuxiuejant a càmera per intentar relaxar els espectadors. Parlaran amb una de les autores catalanes d'aquest tipus de vídeos.

A més, també s'acostaran al perfil digital de l'actriu Anna Sahun.

Estrena 24 hores abans a internet

Per primera vegada, el programa s'estrenarà a internet un dia abans de l'emissió televisiva; cada dissabte al vespre estarà disponible a TV3alacarta. A més, la nova temporada de "Generació digital" arriba, també, amb un nou canal a YouTube en què es publicaran el programa íntegre, els reportatges, les seccions de cada setmana i el contingut exclusiu.

tv3.cat/generaciodigital

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

Anar al contingut