Ricard Ustrell, director i presentador de "Preguntes freqüents"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Preguntes freqüents"
Dissabte, a les 21.55

Què passarà demà? a "Preguntes freqüents"

Aquest dissabte, a les 21.55, "Preguntes freqüents" es preguntarà què passarà demà? Es votarà l'1-O? Com ho llegirà Europa i la comunitat internacional?. Ricard Ustrell conversarà amb Julian Assange i Oriol Junqueras.

"Preguntes freqüents" ("FAQS"), amb Ricard Ustrell, parlarà sobre l'1-O amb el filòsof i periodista Jordi Graupera i la periodista Magda Bandera, entre d'altres. També hi haurà un cara a cara entre l'escriptor gallec Suso del Toro i l'advocada i periodista Lídia Falcón. I amb Pilar Rahola faran un repàs i previsió dels principals fets polítics de la setmana. Després amb tots ells encetaran la taula d'anàlisi.

El programa, que entrevistarà per vídeotrucada Julian Assange, tindrà a plató el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, responsable de l'organització de l'1-O.

"Preguntes freqüents" és el nou programa de TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l'objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es planteja l'audiència, cada dissabte a la nit Ricard Ustrell buscarà les claus de l'actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

#FAQSvigíliaTV3

Anar al contingut