Quatre mesos en trenta minuts, a "This is preeleccions"

Demà, a les 22.05, una altra edició de "Polònia: grans moments" d'aquest estiu. Des de l'inici de la tretzena temporada fins a les eleccions del 21 de desembre, van passar moltes coses. Sobretot, en dijous. Ara, el programa les ha recollit en un especial, "This is preeleccions".

Es recordarà com Oriol Junqueras (Ivan Labanda) i Carles Puigdemont (Queco Novell) es van disfressar d'agents de la Guàrdia Civil per impedir que els agents destruïssin el material imprès per al referèndum.

Un dels conceptes més debatuts al principi de la temporada va ser el de "proporcionalitat". Al despatx de Mariano Rajoy (Queco Novell), per entendre en profunditat el terme, van posar un exemple pràctic a cops de porra.

Soraya Sáenz de Santamaría va gravar el seu propi vídeo promocional, inspirant-se en "Help Catalonia. Save Europe". Un vídeo que va arribar de la mà dels missatges antiespanyols ocults al llarg de la història de TV3.

L'arribada del 155 va ser una operació quirúrgica vista des de punts de vista molt diferents. També es podrà recordar la capacitat de Gabriel Rufián (Ivan Labanda) per amuntegar objectes de poca utilitat per portar a terme les seves reivindicacions.

A més, es podrà tornar a veure el fatídic dia en què Marta Pascal (Judit Martin) va haver de portar el PDeGAT al veterinari, o quan Marta Rovira (Mireia Portas) va visitar el metge per culpa de l'alè d'Inés Arrimadas (Lara Díez).

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut