El primer cinc d enou mb folre d'aquest any de la Jove de Tarragona.
El primer cinc d enou mb folre d'aquest any de la Jove de Tarragona.
Aquest dijous, 19 de juliol, a les 22.00

"Quarts de nou" viu el primer cinc de nou amb folre de l'any de la Jove de Tarragona

Aquest dijous, 19 de juliol, a les 22.00, el 33 ofereix "Un quadre rodó", el quart capítol de la temporada de "Quarts de nou", un programa sobre el món casteller presentat per Agustí Forné. En aquest episodi, els Nois de la Torre aixequen el tres de set per sota; el programa també ha seguit el viatge de les colles vallenques a Washington.

La Festa Major del Quadre de Santa Rosalia a Torredembarra és el motiu principal de la diada del "Quarts de nou" d'aquest dijous. La Colla Jove de Tarragona hi porta el primer 5 de 9 amb folre de l'any i el primer pilar de 7 folrat de la temporada. A més, l'espectador podrà conèixer la Jordina, castellera de la Jove tarragonina que fa visites al MNAC.

"Quarts de nou" també acompanyarà els locals, els Nois de la Torre, que tornen a descarregar el 3 de 7 aixecat per sota allà on el van fer per primer cop, a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Per acabar, la Joves de Valls fa una diada de la gamma alta de vuit després del seu viatge a Washington. El programa recuperarà l'aventura americana de les dues colles vallenques.

tv3.cat/quartsdenou
twitter.com/quartsdenou

#quartsdenou

Anar al contingut