"Quartet Mèlt: fent les maletes", a TV3

Dissabte, a les 21,55, una setmana abans que arrenqui la nova temporada d'"Oh Happy Day", TV3 començarà a escalfar motors amb "Quartet Mèlt: fent les maletes", un resum de la gira europea del Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició del concurs musical.

El Quartet Mèlt, format per Magalí Sare, Eloi Fort, Ariadna Olivé i Oriol Quintana, va ser el guanyador de la final de la tercera temporada d'"Oh Happy Day", amb un 57,3% dels vots del públic.

En aquest programa, es coneixerà  a fons els quatre components del Quartet Mèlt i compartirà amb ells els millors moments de la gira europea, el premi per haver guanyat el concurs. Salzburg (Àustria), Budapest (Hongria) i Cardiff (Gran Bretanya) són les tres ciutats on van actuar i on van captivar un públic nou amb la seva barreja de repertori clàssic i modern.

Durant l'emissió, se sentirà el Quartet Mèlt cantar algunes de les cançons que van interpretar a l'escenari de l'"Oh Happy Day", com "Royals", "La gallineta", "Thinking Out Loud" o "I Wish", entre d'altres.

Des que va acabar el seu pas pel concurs, el Quartet Mèlt no ha parat: actuacions a festivals i teatres d'arreu de Catalunya i l'edició dels seu primer CD "Maletes". Rigorosos, tècnicament impecables i cada vegada més consolidats, el Quartet Mèlt ensenyen en aquest programa com tota la seva vida gira al voltant de la música i com una forta amistat els ha fet avançar com a persones i com a artistes, i els ha convertit en un dels grups més demanats als escenaris catalans.

tv3.cat/happy

 

 

Anar al contingut