Quan falten els pares a la infantesa, a "La gent normal"

Aquest dimarts, 30 de maig, a les 23.05, TV3 parlarà de l'orfandat viscuda durant la infantesa en un altre capítol de "La gent normal", dirigit i presentat per Agnès Marquès. El periodista Xavier Sardà i l'escriptor Xavier Bosch van perdre la mare quan eren petits, un fet que els ha marcat tota la vida i que encara ara tenen present en el seu dia a dia.

Com marca perdre la mare o el pare quan s'és petit? S'acaba esborrant aquella figura o, al contrari, malgrat l'absència, agafa un pes i una presència més grans? El capítol mostrarà diferents experiències i reaccions de persones que van perdre el pare o la mare quan encara eren petits i la manera com han afrontat la pèrdua al llarg de la vida adulta.

Xavier Sardà va perdre la mare quan tenia 8 anys i Berta Diumaró, el pare quan en tenia 5. Aquesta absència els ha condicionat la vida, perquè els ha convertit en supervivents d'una pèrdua molt important. En parlaran i compartiran experiències amb l'escriptor Xavier Bosch i el periodista Xavi Ortells, que van viure la mort de la mare quan eren joves i encara ara la troben a faltar.

El capítol també presentarà l'experiència de la Sílvia i la Carmina, que es van fer grans de cop quan van perdre de manera sobtada el pare i la mare alhora en un accident de trànsit. L'impacte, com no podia ser d'una altra manera, les ha marcat tota la vida.

I el pare que queda, com viu l'absència del que mor? El Josep Maria va haver d'afrontar la mort de la seva dona quan els fills encara eren petits. No ha pogut omplir el buit que va deixar, però ha lluitat sempre per mantenir el caliu familiar.

 

tv3.cat/lagentnormal

facebook.com/lagentnormalTV3

twitter.com/lagentnormalTV3

Anar al contingut