Helena G. Melero amb Eloi Vila
Helena G. Melero amb Eloi Vila

Pugen "Al cotxe" Bonaventura Clotet, Rafel Vives, Jordi Sánchez, Helena G. Melero i Mag Lari

Diumenge, a les 19.40, TV3 proposa conèixer millor els protagonistes d'aquesta setmana, que conversen amb Eloi Vila en el programa "Al cotxe".

El doctor Bonaventura Clotet, el presentador Rafel Vives, l'actor Jordi Sánchez, la periodista Helena G. Melero i el Mag Lari han passat per TV3 aquesta setmana. El conductor del programa, Eloi Vila, els ha convidat a pujar al cotxe i a parlar d'ells mateixos d'una manera informal i espontània que permetrà que els espectadors els coneguin més bé.

Els protagonistes de la setmana

Dr. Bonaventura Clotet: "Recordo una japonesa de 117 anys que deia: 'La vida se m'ha fet curta.' És cert, si fas el que t'agrada, la vida es fa curta."

El referent mèdic mundial en la recerca de la sida participarà a La Marató d'aquest any, dedicada a les malalties infeccioses. Puja "Al cotxe" i l'Eloi el porta fins a TV3.

El doctor parla de lluita contra la sida, de la dedicació a la feina i dels sacrificis que comporta. També explica l'afició que té a l'esport, l'orgull que sent pels seus fills, els actors Marc i Aina, i la passió per la primera neta.

Rafel Vives: "De petit em posava darrere el sofà perquè no em veiés la família i ballava com Fred Astaire a les pel·lícules."

Cada dissabte al vespre presenta el programa "Ja t'ho faràs!" a TV3. Puja "Al cotxe" perquè l'Eloi el porti fins a un magatzem a buscar material per al programa.

El presentador parla de la seva formació d'actor, de la seva etapa a La Fura dels Baus, de com va dedicar-se a l'attrezzo i dels seus tres fills nascuts a Etiòpia.

Jordi Sánchez: "Els meus pares van posar un ciri a Santa Llúcia perquè em suspenguessin les proves d'accés a l'Institut del Teatre"

L'actor que triomfa a Madrid des de fa deu anys puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a la gravació d'una secció d'"APM?".

Explica què comporta viure entre Madrid i Barcelona, com concilia feina i família, per què va estudiar infermeria i com es va convertir en actor.

Helena G. Melero: "De petita estava enamorada del Lluís Llach. Després d'un concert, li vaig apuntar el meu telèfon, però no em va trucar mai."

La presentadora de La Marató d'aquest any puja "Al cotxe" perquè l'Eloi l'acompanyi a conèixer un dels testimonis que participaran al programa.

La periodista explica com van els preparatius de La Marató, fa balanç de la seva trajectòria a TV3, parla de la música que li agrada, de què suposa tenir tres fills adolescents i del moment més dur de la seva vida.

Mag Lari: "De petit, els pares em van regalar un llibre de màgia i un casset de Michael Jackson... Van crear un monstre."

Col·labora a La Marató i està a punt d'estrenar l'espectacle "25 il·lusions". Puja "Al cotxe" al Teatre Condal i comparteix conversa amb l'Eloi.

El mag explica com, tot i que va estudiar filologia, es va acabar imposant la seva vocació infantil. Diu que és un fan "obsessiu" de Michael Jackson, que a la vida té menys sentit de l'humor que a l'escenari i que voldria que no calgués parlar d'homosexualitat per "normalitzar-la".

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3


#AlcotxeTV3

Anar al contingut