Programació especial de TV3 i Catalunya Ràdio per seguir tota l'actualitat informativa del 21 d'octubre

TV3 i Catalunya Ràdio faran demà, dissabte, un seguiment especial del consell de ministres extraordinari del Palau de La Moncloa, a Madrid, i de la manifestació del Passeig de Gràcia, a Barcelona. TV3 farà l'"Especial Informatiu: Article 155", amb Cristina Riba, i l'"Especial Informatiu", amb Ramon Pellicer. Catalunya Ràdio emetrà l'"Especial Catalunya Migdia", amb Neus Bonet, i l'"Especial #21oCatRàdio", amb Òscar Fernández. El programa "El suplement" es fa des de Madrid per el Consell de Ministres i copsar l'ambient de Madrid amb diverses entrevistes i taules d'analistes. Les programacions especials tindran les etiquetes #155TV3 i #21oCatRàdio a les xarxes, respectivament.

Demà, dissabte 21 d'octubre, a les 10.00, a Madrid, tindrà lloc al Palau de La Moncloa la reunió extraordinària del Consell de Ministres en què l'executiu espanyol activarà presumiblement les mesures derivades de l'article 155 de la Constitució Espanyola.

A les 17.00 tindrà lloc al passeig de Gràcia de Barcelona la manifestació convocada per la plataforma Taula per la Democràcia "en defensa dels drets i les llibertats".

TV3 i Catalunya Ràdio faran programes informatius especials per seguir tota l'actualitat política del dia.

 

TV3 i 3/24

TV3 seguirà el Consell de Ministres amb un "Especial informatiu: Article 155", a les 12.00, presentat per Cristina Riba, i que comptarà amb una taula d'especialistes formada per Argelia Queralt, professora de Dret Constitucional de la UB; Mercè Barceló, catedràtica de Dret Constitucional de la UAB, i Xavier Arbós, catedràtic de Dret Constitucional de la UB.

TV3 i el 3/24 faran l'emissió conjunta de l'"Especial informatiu", a les 16.50 amb Ramon Pellicer, per seguir la manifestació de Barcelona. El programa comptarà amb els convidats següents al plató: Esther Vivas, periodista; Jordi Mercader, periodista; Ferran Casas, periodista i subdirector de Nació digital; Alejandro Tercero, subdirector de "Crónica global", i Julià de Jòdar, escriptor. 

 

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

El programa de Catalunya Ràdio "El suplement", amb Ricard Ustrell, es farà des de Madrid i parlarà del Consell de Ministres, a les 10.00, amb el periodista Jair Domínguez i amb connexions amb Mercè Folch, que anirà intervenint des de diversos barris de la ciutat al llarg de tot el programa. A les 11.30, Ustrell entrevistarà els actors catalans residents a Madrid Miki Esparbé, Núria Gago, Mariona Ribas i Jordi Sánchez. A les 12.00, hi haurà una taula d'anàlisi per veure com viuen la situació els madrilenys, amb Belén Murillo, politòloga i impulsora de Madrileños por el Derecho a Decidir; Guillermo Fernández, politòleg i portaveu de la plataforma Parlem/Hablemos, i Ángel Luis Alonso de Antonio, professor de Dret Constitucional de la Universitat Complutense.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran emissió conjunta de l'"Especial Catalunya Migdia", de 14.00 a 16.00, amb Neus Bonet, que connectarà amb Laia Claret i Montse Pujol, des de les unitats mòbils al passeig de Gràcia, i amb Queta Karmany i Lali Ferrer, que comentaran l'última hora des de Madrid.

A les 15.00, Neus Bonet analitzarà l'actualitat en una taula en què intervindran Odei Etxearte, periodista d'"El Punt-Avui"; Albert Segura, periodista i realitzador del programa "Solidaris", de Catalunya Ràdio; Anna Boza, advocada, i Fidel Masreal, periodista d'"El Periódico de Catalunya".

A partir de les 16.00, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran l'emissió conjunta de l'"Especial #21oCatRàdio", presentat per Òscar Fernández. El programa farà connexions amb Montse Pujol, Judith Perpinyà i Laia Claret, des del passeig de Gràcia; seguirà els discursos dels organitzadors de la manifestació, i comptarà amb la contracrònica de la mobilització feta per Empar Moliner. També connectarà amb Queta Karmany i Lali Ferrer, des de Madrid, i estarà atent a la informació vària amb Cèlia Cernadas. El programa comptarà també amb una taula de tertulians, per comentar els fets més destacats de la jornada.

 

tv3.cat

catradio.cat

324.cat

 

 

Anar al contingut