Programa especial de l'Onze de Setembre amb motiu de la Diada

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament el programa.

Aquest dissabte, dia 11, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament un programa especial entre les 11 del matí i les 2 del migdia per seguir els actes centrals de celebració de la Diada Nacional de Catalunya. El programa, conduït per Francesc Soler i Marta Sánchez, es farà des del parc de la Ciutadella i se centrarà en la transmissió de l'acte institucional i en les entrevistes posteriors a les diferents personalitats que hi seran presents.

El programa especial comptarà amb la col·laboració del periodista Toni Soler, que s'encarregarà de comentar tot el que passi durant l'acte i tindrà obertes les línies de comunicació perquè els oients que vulguin enviïn la seva opinió a l'adreça catdiada@catradio.cat.

A partir de les dues, un cop acabat el programa, L'informatiu del migdia també s'emetrà des del mateix parc de la Ciutadella.

Durant tot el matí, els butlletins horaris de Catalunya Ràdio i els blocs informatius de Catalunya Informació connectaran amb el monument a Rafael Casanova de Barcelona, amb la tomba del conseller en cap a Sant Boi i amb els punts on es fa la tradicional ofrena floral de la Diada a les principals ciutats catalanes.

Al vespre, també s'informarà del desenvolupament de la Festa per la Llibertat que organitza Òmnium Cultural al passeig Lluís Companys amb els concerts dels Pets, Els Amics de les Arts, At Versaris i Asstrio.

catradio.cat
Anar al contingut