Presentació de "Marcats per Tamudo"

Aquesta tarda s'ha presentat a l'Auditori del RCDE Stadium el documental "Marcats per Tamudo", que s'estrenarà diumenge 9 d'octubre a les 19.50 a TV3.

"Marcats per Tamudo", més enllà de repassar les gestes esportives d'un dels jugadors més importants de la història del RCD Espanyol, descobreix el vessant més emotiu i humà de Raúl Tamudo i ret un homenatge a tota una generació de jugadors de l'equip blanc-i-blau.

Raúl Tamudo Montero, nascut a Santa Coloma el 19 d'octubre del 1977, és el màxim golejador català de la història de la lliga espanyola, és el màxim golejador de la història del RCD Espanyol, però per damunt de tot és el jugador més important de la història recent del RCD Espanyol.

A la presentació i posterior projecció del documental han assistit el jugador acompanyat per la seva família i els seus amics més propers. La benvinguda ha estat a càrrec de Ramon Robert, conseller delegat del RCD Espanyol: "Benvinguts a l'Auditori. Estem contents de poder presentar aquest documental d'un perico a qui tots estimen. Serà un gran documental per l'esforç, pels recursos i els professionals que ha dedicat TV3. Coneixereu una part nova del Raúl. Jo tinc el plaer de treballar amb ell i és envejable l'amor que té per l'Espanyol. Ho continua fent i té una gran il·lusió".

Christian Garcia, director d'Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals: "Gràcies per acollir-nos a casa vostra. Estem molt contents de poder-vos presentar aquest documental i vull donar les gràcies al Raúl per fer-ho tan fàcil. També aprofito per agrair a la família i al Paco (Flores) tot el que han fet per ell. El Paco va apostar per ell en un moment que no era fàcil i avui Tamudo és el màxim golejador del futbol català amb tot el que representa per l'entitat i pel nostre futbol. Abans de veure el reportatge, per mi el Tamudo era el Tamudo i ara és el Raúl. Els aficionats tenen la imatge del grandiós futbolista que és i ara veuran la persona. L'equip dels 'Marcats per...' ha fet una feina fantàstica i us deixarà un gran sabor de boca."

També ha parlat Imma Casares, periodista de TV3 i codirectora del documental: "Gràcies a tots. Estic molt contenta que estigui el Raúl i molts dels que han participat en el documental. Quan vam decidir fer-lo, li vaig trucar, li vaig explicar la filosofia del 'Marcats per...' i, increïblement, el vaig convèncer a la primera. I vaig pensar: 'Me l'han canviat, quan era jugador era impossible.' Ens vam dirigir al seu millor amic, Dani Ballart, i a la seva família i altres persones properes com el Paco Flores i ens van aportar tanta informació que tot va ser molt fàcil i difícil alhora. L'entrega i la implicació ha estat total. A més, l'entrevista amb el Raúl va ser molt emotiva i ha quedat un producte molt maco. Per mi ha estat molt enriquidor, perquè coneixia totes les seves gestes esportives i ara conec la seva part més humana."

Després de la projecció del documental, Raúl Tamudo també ha volgut dedicar unes paraules als assistents a l'acte. "Gràcies a tots, a TV3, a tots els que ho han fet possible, perquè m'ho he passat molt bé. Espero que us hagi agradat i que n'hi hagi molts més dedicats a l'Espanyol. M'he emocionat una mica en veure la família i els amics. És divertit i emocionant i no em canso de veure'l. I estic encantat!"

tv3.cat

Anar al contingut