Laura Rosel presenta "FAQS"
Laura Rosel presenta "FAQS"
Demà, a partir de les 22.05

"Preguntes freqüents" acomiada una temporada d'èxit amb quinze convidats i cinc actuacions

Demà, a partir de les 22.05, TV3 emetrà l'últim "Preguntes freqüents" de la temporada amb un format diferent. El programa presentat per Laura Rosel, que tornarà el dissabte 8 de setembre, tindrà demà quinze convidats, cinc actuacions musicals i les intervencions de Maiol Roger, Pilar Rahola i Quico Sallés.

"FAQS" ha estat una de les apostes d'èxit de TV3 d'aquesta temporada que ha liderat les nits de dissabte amb una audiència mitjana de 369.000 espectadors i una quota del 19,3%. El programa, a més, arriba a un 8,7 de valoració qualitativa.

El primer bloc d'aquest últim "FAQS" estarà relacionat amb l'activisme i la protesta social. Comptarà amb el raper Pablo Hasél; el tinent expulsat de l'exèrcit Luis González Segura; l'educadora social i víctima d'agressió sexual, Alba Pous, i el rector de la parròquia San Carlos Borromeo a Vallecas, Javier Baeza.

Al programa també conversaran els periodistes Bea Talegón, Daniel Basteiro, Jonathan Martínez i Israel García-Juez. Cap d'ells és català, no eren habituals de l'ecosistema comunicatiu català i l'audiència els ha conegut des de la seva irrupció al "FAQS".

L'advocat Gonzalo Boye i el catedràtic de Dret Constitucional Javier Pérez Royo debatran sobre la judicalització de la política en un any en què els advocats i juristes s'han convertit en protagonistes de l'actualitat.

Tornarà al "FAQS", el company de presó de Jordi Cuixart, Jesús Ruiz; la mare d'Altsasu, Pel Pozueta; la parella de Joaquim Forn, Laura Masvidal, i la víctima dels atemptats del 17A Javier Martínez. Un fet inesperat els va canviar la vida sobtadament i, amb Laura Rosel, explicaran com estan després del seu pas pel programa.

Durant tot el programa hi haurà les actuacions musicals d'Alessio Arena, Guillem Roma, Marina Prades i Damià Olivella.

I l'espectador coneixerà Jordi Calfís, el dissenyador de les característiques samarretes del "FAQS" de què tant s'ha parlat.

 

Audiències

Aquesta nova aposta de la cadena, que es va començar a emetre el 9 de setembre del 2017, després de 41 emissions acumula una audiència mitjana de 369.000 espectadors i una quota del 19,3%, que l'ha fet liderar les nits de dissabte amb contundència. El programa més vist va ser el del dia 7 d'octubre, amb 529.000 espectadors i un 22,8% de quota.

La valoració qualitativa del "Preguntes freqüents" arriba a un 8,7 sobre 10 del panel de GfK, l'empresa multinacional alemanya d'investigació i anàlisi de mercat que elabora informes dels espectadors per a les principals televisions europees. Del conjunt de valoracions, el 88.8% considera que és un programa de molta qualitat, el 80.5% assegura que ha après alguna cosa i al 98.1% li agrada la posada en escena. Aquestes bones valoracions es tradueixen en què el 77.3% té una cita habitual amb el programa.
 

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3
 

Anar al contingut