Preestrena del conte audiovisual il·lustrat "En Bao i els seus amics", un nou capítol del programa "Una mà de contes"

Demà dimecres, 14 de desembre, a les 17.30, es preestrena a la Biblioteca Bonnemaison de Barcelona el nou capítol del programa "Una mà de contes", "En Bao i els seus amics". La peça va ser el projecte guanyador dels Jocs Florals Escolars de Barcelona 2016 en la categoria audiovisual i es podrà veure ben aviat al canal Super3.

Per primera vegada a la història i com a experiència pilot, enguany els Jocs Florals Escolars de Barcelona van incloure un apartat d'audiovisual perquè els estudiants dels centres escolars presentessin projectes de contes en format de vídeo. El premi consistia en la producció del projecte guanyador com a capítol del programa "Una mà de contes", en col·laboració amb els alumnes i l'equip docent de l'escola guanyadora.

"En Bao i els seus amics", presentat per l'Escola Pere Vila de Barcelona, va ser el projecte escollit i ara es presenta el resultat final. Un nou capítol d'"Una mà de contes" que s'emetrà al canal Super3 a començaments de l'any vinent.

La creació de la categoria de conte audiovisual il·lustrat dins dels Jocs Florals Escolars de Barcelona, adreçada a alumnat de Primària i de centres d'educació especial, té com a objectiu treballar la creació literària, abordant alhora noves dimensions narratives: el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica. I al mateix temps fomentar el treball col·lectiu a l'hora de concretar el guió, la banda sonora, la il·lustració i la seva edició.

super3.cat/unamadecontes

Anar al contingut