Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.

"Popap" viu en directe la Diada TIC 2018

Demà, 27 de setembre, a les 13.00, "Popap", amb Mariola Dinarès, serà al CosmoCaixa de Barcelona per seguir en directe la Diada TIC 2018, que en l'edició d'enguany reflexiona sobre la humanització de la tecnologia.

Catalunya Ràdio és "media partner" de la Diada TIC, que organitza l'associació GrausTIC.

Demà, 27 de setembre, té lloc la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Catalunya, que organitza ONES Associació d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya – GrausTIC al CosmoCaixa de Barcelona, i que porta per títol: "Inspirant la revolució digital: la humanització de la tecnologia".

En la trobada, es reflexionarà sobre els nous reptes i oportunitats de les TIC en l'entorn sanitari, la logística empresarial, l'administració pública, la mobilitat de les persones i l'impacte de la intel·ligència artificial en diferents àmbits. Durant la jornada es lliuraran els Premis Graus TIC 2018.

"Popap", amb Mariola Dinarès, arrencarà demà, a les 13.00, al CosmoCaixa, amb una entrevista a Dani Pujol, president de GrausTIC, que la seguiran declaracions de Montse Serra, directora general d'HP Enterprise Solutions, que farà la conferència inaugural de la Diada TIC sobre la convivència inevitable de persones i màquines; Joan Carrillo, director de SII Concatel a Espanya i l'Argentina, per parlar de l'automatització sense deshumanització; Eloy Opisso, "project manager" de Recerca i Innovació de l'Institut Guttmann, que aquesta setmana ha anunciat que farà un assaig clínic amb la tècnica d'estimulació elèctrica d'estudis nord-americans com el que ha permès recentment que tres pacients paraplègics caminin; i Anna Grau, cofundadora i presidenta de l'Associació Young It Girls, que vol inspirar les noies en edat escolar a triar carreres científiques i/o tecnològiques, entre d'altres.

Catalunya Ràdio és "media partner" de la Diada TIC. La periodista Xantal Llavina, del programa "Revolució 4.0", serà la presentadora de l'acte.

 

"Popap", el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, s'emet de dilluns a divendres, de 13.05 a 14.00.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

youtube.com/popap

spotify.com/popap

Anar al contingut