"Polònia" serà una bomba

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia" en què Franco deixarà molt clar que no vol deixar el sepulcre; Josep Borrell (Queco Novell) i María Isabel Celaá (Judit Martín) mostraran com són d'intel·ligents les bombes espanyoles, i Albert Rivera, Inés Arrimadas (Lara Díez) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) revisaran quins títols més del compte surten als seus currículums. Això i molt més...

L'exhumació de Franco és un fet imminent i el Valle de los Caídos està a punt de quedar-se buit, però el dictador (Manel Lucas) no ho posarà tan fàcil. Al ritme de Queen, deixarà molt clar a Pedro Sánchez (Pep Plaza), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Casado (David Marcé) que no té cap intenció de deixar el sepulcre. Aconseguiran dur a terme l'exhumació?

A "Espejo público", Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevistarà una de les víctimes silenciades de la concentració que, fa just un any, es va dur a terme davant de la Conselleria d'Economia de la Generalitat.

Carles Puigdemont (Queco Novell), convençut que res és impossible, assegura que l'independentisme màgic és una realitat i per demostrar-ho ens farà uns trucs de màgia que faran tremolar el Mago Pop.

Mentrestant, a la seu de Ciutadans, Albert Rivera, Inés Arrimadas (Lara Díez) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) es reuneixen per comprovar quins títols més del compte apareixen als seus currículums.

Josep Borrell (Queco Novell) i María Isabel Celaá (Judit Martín) explicaran totes les bondats de les bombes espanyoles. Unes bombes intel·ligents que poden esquivar les víctimes del Iemen i també passejar-te el gos.

La vida a Barcelona continua sent caòtica i l'alcaldessa Ada Colau (Agnès Busquets) i el regidor Gerardo Pisarello, desesperats, hauran de demanar ajuda al mateix Batman.

Els 100 dies de govern de Pedro Sánchez ja són aquí i, per celebrar-ho, el president anunciarà una mesura per acabar amb els aforaments de la classe política que implica, ara sí, un canvi a la Constitució. Vols saber què pretén?

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut