"Polònia" i "Joc de cartes", que segueix en ascens, lideren la nit dels dijous

"Polònia" i "Joc de cartes", amb el "TN vespre", formen el trident guanyador de les nits televisives de dijous. Amb aquesta combinació TV3 lidera el "prime time" amb una quota del 15,9%. "Joc de cartes" continua en ascens i ahir va ser el programa més vist de la temporada. "Fora de carta" també millora els resultats de la seva estrena i els de la seva franja d'emissió. TV3 situa quatre programes al capdavant del rànquing dels més vistos.

El programa d'ahir de "Joc de cartes" va ser el més vist de la temporada. El capítol dedicat a la cuina original dels restaurants barcelonins va tenir una audiència de 453.000 espectadors i una quota del 17,2%, dades que confirmen la tendència a l'alça del concurs gastronòmic presentat per Marc Ribas i la consolidació d'un públic fidel. El programa d'ahir va ser el segon més vist del dia i va liderar la seva franja d'emissió amb comoditat. A la xarxa també continua la bona acollida i ahir va ser el vuitè programa de televisió més comentat a Espanya, amb un volum de 3.248 tuits i 737.700 impressions.

"Fora de carta", la tertúlia posterior a "Joc de cartes", en la seva segona entrega millora els resultats de l'estrena, i registra una quota del 10,1% i una audiència de 135.000 espectadors.

"Polònia" va ser el programa més vist del dia amb una audiència de 526.000 espectadors i una quota del 17,6%. La família Pujol Ferrusola continua inspirant els guionistes del programa satíric i un dels vídeos més vistos d'ahir va ser la paròdia del musical "Set jutges per a set germans".

El "TN vespre" continua liderant la seva franja d'emissió, és el tercer programa més vist del dia. L'informatiu de la nit ahir va tenir una audiència de 437.000 espectadors i una quota del 16,6%. D'altra banda, el "TN migdia", amb 378.000 espectadors i una quota del 21,5% va ser el quart programa més vist del dia.

Amb un 15,9%,TV3 va liderar la franja de "prime time" i va tancar la jornada amb una quota del 12,5%.

 

tv3.cat