"Polònia" i "Joc de cartes" lideren l'audiència de dijous i "Fora de carta" continua creixent. Els cinc programes més vistos són de TV3

"Polònia" i "Joc de cartes" continuen imparables al capdavant de l'audiència de dijous i, juntament amb el "TN vespre", lideren el "prime time" amb comoditat. A continuació, "Fora de carta" continua creixent i tornar a superar el seu rècord. TV3 situa cinc programes al capdavant del rànquing dels més vistos.

Amb una audiència de 477.000 espectadors i una quota del 17%, "Polònia", un dijous més, va ser el programa més vist del dia. A continuació, "Joc de cartes" també lidera la seva franja d'emissió. El programa d'ahir, dedicat a la cuina de muntanya de la Vall de Boí, va tenir una audiència de 413.000 espectadors i una quota del 16,1%, i va ser el segon programa més vist del dia. A l'humor satíric de "Polònia" i l'entreteniment gastronòmic de "Joc de cartes" cal afegir-hi la informació del "TN vespre", ahir quart programa més vist, amb 373.000 espectadors i una quota del 16%. Aquesta combinació torna a donar el lideratge del "prime time" a TV3, amb una quota mitjana del 15,9%.

"Fora de carta", la tertúlia posterior a "Joc de cartes", continua en ascens per quarta setmana consecutiva i ahir va tornar a superar els seus resultats, amb una quota del 14,4% i una audiència de 193.000 espectadors, i és la segona opció de la seva franja d'emissió.

El "TN migdia" continua liderant la seva franja i és el tercer programa més vist del dia. Ahir, va tenir una audiència de 404.000 espectadors i una quota del 23,8%. A continuació, "La Riera", amb 353.000 espectadors i un 22,4% de quota, va ser el cinquè programa més vist de dijous.

TV3 va tancar la jornada amb una quota del 13,4%.

tv3.cat

Anar al contingut