Polits i monstres, aquest cap de setmana, al "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals polits i als monstres. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al canal Super3.

"Kukurota" continua creixent des de la seva tornada i els capítols de dissabte i diumenge estan centrats en els animals més polits i els monstres. Als primers, els agrada estar sempre nets i els segons són molt i molt monstruosos.

Els polits (dissabte 28, a les 20.30)          

Aquest capítol està pensat per als amants de la neteja. Es mostrarà que els pingüins i altres ocells es renten amb aigua; que les gallines, els bisons americans o les zebres es netegen amb sorra; que els rinoceronts prefereixen el fang i que als elefants tot els va bé. En el concurs es diferenciarà un camell d'un dromedari, en el rànquing repassaran els animals que es capbussen més del planeta i en la secció de l'animal desaparegut es podrà conèixer com era el braquiosaure, un dinosaure altíssim.

Els monstres (diumenge 29, a les 20.30)

Els monstres existeixen i la natura n'està plena. En el "Kukurota" d'avui es buscaran els animals més estrambòtics i monstruosos del món: els que semblen la barreja de diferents animals, com l'ornitorinc, la musaranya elefant, el tapir malai, el calau rinoceront, el cavallet de mar, el porc formiguer, la tortuga coll de serp o la rata cangur. En el concurs s'esbrinarà com descansen les girafes, en el rànquing es repassaran els animals que dormen més del món, i en la secció de l'animal desaparegut es coneixerà l'arqueòpterix, el primer ocell que va poblar la Terra.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut