Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Polítiques per combatre les drogues, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimarts, 23 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà una taula per debatre sobre les millors polítiques per combatre les drogues, amb Joan Colom, subdirector general de Drogodependències i del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de la Generalitat de Catalunya; Araceli Manjón-Cabeza Olmeda, directora de la "Cátedra Drogas Siglo XXI" de la Universitat Complutense de Madrid; Ana Lilia Pérez, periodista d'investigació mexicana, i Ernesto Samper, expresident de Colòmbia i exsecretari general de la Unió de Nacions Sud-americanes (UNASUR). Els quatre són ponents en el seminari internacional "Drogues, polítiques i violències. Del consens global a nous enfocaments", que té lloc al Museu d'Història de Catalunya els dies 23 i 24 d'octubre, organitzat per l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i la Casa Amèrica Catalunya.  

La taula es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

 

Després de la taula, tertúlia amb José Antich, director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Jordi Muñoz, professor de Ciència Política i Dret Públic de la UAB; Sònia Andolz, politòloga experta en conflictes i seguretat internacional, i Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global.

A partir de les 10.00, entrevista a Rafael Ribó, síndic de greuges de Catalunya, que parlarà dels immigrants menors que arriben no acompanyats.

 

Trobar parella a través de les xarxes i arrencada de La Marató

A partir de les 10.30, a "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca, Mariola Dinarés i Pol Gise, parlaran de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio 2018 amb les youtubers Paula Bono, Julianna i Maribel Granados, una de les protagonistes del vídeo divulgatiu de la campanya de sensibilització sobre el càncer.

A partir de les 11.00, entrevista a la secció "En primera persona del plural" parlarà de trobar parella a través de les xarxes amb Beatriz Peñas (31 anys) i Jon Pavón (38 anys), que es van conèixer per eDarling; Laia Argelaguet (20 anys) i Joan Grivé (22 anys), que es van conèixer per Instagram, i Marta Capella (29 anys) i Marc Calvo (29 anys), que es van conèixer per Tinder.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut