Pia Bosch no descarta reeditar el tripartit a Girona

La candidata del PSC a l'alcaldia de Girona no tanca les portes a cap partit tot i que veu inviable un acord de govern amb el PP.

La candidata del PSC a l'alcaldia de Girona, Pia Bosch, ha explicat que veu possibilitats de reeditar el tripartit a la capital gironina i que només considera el PP molt distanciat de les seves propostes. En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Francesc Soler, la candidata socialista s'ha mostrat oberta al diàleg amb tots els partits defensant un projecte: "De renovació, de regeneració, de rellançament de la ciutat, de comptar amb tothom, de comptar amb la creativitat i amb el talent de tothom. Jo no descartaria en aquest moment res. No descarto un tripartit i tampoc no descarto res". Només considera inviable un acord de govern amb els populars: "Seria una mica difícil que coincidíssim els nostres programes i els nostres projectes".

En la primera entrevista com a candidata del PSC a l'alcaldia de Girona, Pia Bosch assumeix la gestió del govern municipal d'Anna Pagans, però afegeix que podrien revisar el pla d'Usos de la Devesa, que inclou la possibilitat de construir-hi un pavelló esportiu criticat per molts veïns: "Sempre que hi ha un canvi hi ha un replantejament i, per tant, nosaltres evidentment assumim del tot, i amb molt orgull, la feina feta", encara que "no descartem replantejar projectes que no tinguin tot l'aval que han de tenir".

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut