Bárbara Lennie (Petra)
Bárbara Lennie (Petra)

"Petra", amb la participació de TV3, s'estrena dijous en la Quinzena dels Realitzadors

"Petra", l'últim film del director barceloní Jaime Rosales, s'estrenarà dijous, 10 de maig, a la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Canes. La pel·lícula, que compta amb la participació de TV3, tindrà tres projeccions més dins el certamen. El film és una tragèdia familiar protagonitzada per dos actors de renom: Bárbara Lennie i Alex Brendemühl.

La pel·lícula "Petra", dirigida per Jaime Rosales i protagonitzada per Bárbara Lennie (Petra), Alex Brendemühl, Joan Botey i Marisa Paredes, s'estrenarà dijous, a les 8.45, al Théâtre Croisette d'aquesta ciutat de la Costa Blava. El film, que té la participació de TV3, es projecta dins la Quinzena dels Realitzadors del 71è Festival de Canes, que es fa a partir de demà i fins al divendres 18 de maig. Durant el certamen, la pel·lícula es projectarà tres vegades més: a les 20.45 el mateix dijous; l'endemà, divendres, a les 19.00, i dissabte, a les 11.30. La producció, que s'ha rodat a la ciutat de Madrid, la serra madrilenya i l'Empordà, arribarà als cinemes el 19 d'octubre.

Nascuda el 1969, la Quinzena de Realitzadors és una secció paral·lela del Festival de Canes amb vocació de descobrir pel·lícules i cineastes que s'han quedat a les portes dels principals festivals internacionals. Es caracteritza per una naturalesa no competitiva, esperit lliure i perquè posa el focus en el públic no professional que assisteix al Festival. Després de Canes, la Quinzena dels Realitzadors arribarà a Marsella, París, Ginebra, Roma, Milà, Florència i Brussel·les.

Sinopsi

A la Petra, una jove artista rebel, tota la vida li han ocultat qui és el seu pare. Quan la seva mare mor inicia una recerca que la condueix al Jaume, un artista plàstic, poderós i despietat, que maltracta a tothom que l'envolta. En aquest camí cap a la veritat també coneix el Lucas, fill del Jaume i la Marisa, un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare.

A partir d'aquest moment, la història dels tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència, que porta a tothom al límit. Però el destí permetrà que el Lucas i la Petra trobin junts un camí cap a l'esperança i la redempció.

"Petra" és una producció de Fresdeval Films, Wanda Visión, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar i Snowglobe, amb participació de RTVE, Eurimages, TV3, Movistar+, l'ICAA i l'ICEC.

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut