"Petra", la jove que vol descobrir qui és el seu pare
"Petra", la jove que vol descobrir qui és el seu pare

"Petra", amb la participació de TV3, seleccionada pel Festival de Cinema de Sant Sebastià

La 66 edició del Festival de Sant Sebastià, que se celebrarà entre el 21 i el 29 de setembre, ha presentat alguns dels títols seleccionats per a aquest any. "Petra", l'últim film del director barceloní Jaime Rosales, amb participació de TV3, participarà en la Secció Perles, de llargmetratges inèdits a l'Estat. D'altra banda, "Entre dos aguas", d'Isaki Lacuesta, amb participació de TV3, també ha estat seleccionada en la Secció Oficial del festival.

El llargmetratge "Petra", que compta amb la participació de TV3, ha estat seleccionat en la Secció Perles del Festival de Sant Sebastià d'aquest any. "Petra" és una tragèdia familiar dirigida pel barceloní Jaime Rosales i protagonitzada per Bárbara Lennie (Petra), Àlex Brendemühl, Joan Botey i Marisa Paredes, en què la jove heroïna que dona nom al film vol descobrir, just després de la mort de la seva mare, qui és el seu pare, un secret que sempre li ha estat amagat.

La Secció Perles reuneix llargmetratges que s'han acabat durant els 12 mesos anteriors al festival, que no han participat en cap altre festival de l'Estat i que encara no s'han estrenat aquí.

El llargmetratge "Entre dos aguas", d'Isaki Lacuesta, amb participació de TV3, també va estar seleccionat per participar en la Secció Oficial. Per a aquest director gironí serà la tercera vegada que competeix per la Concha d'Or, i la quarta participació en la Secció Oficial. Enguany, Lacuesta competirà amb noms de gran recorregut com Claire Denis, Kim Jee-woon, Naomi Kawase, Icíar Bollaín, Carlos Vermuo o Rodrigo Sorogoyen, entre d'altres.

tv3.cat/ficcio-i-cinema
Anar al contingut