Bárbara Lennie a "Petra", dirigida per Jaime Rosales.
Bárbara Lennie a "Petra", dirigida per Jaime Rosales.
Demà, divendres 19 d'octubre

"Petra", amb la participació de TV3, arriba als cinemes

Demà, divendres 19 d'octubre, s'estrenarà a les sales de cinema el nou llargmetratge del director barceloní Jaime Rosales, que compta amb la participació de TV3. El film és una tragèdia familiar en què Petra vol descobrir, just després de la mort de la seva mare, qui és el seu pare, un secret que sempre li ha estat amagat.

La pel·lícula "Petra", amb participació de TV3, dirigida per Jaime Rosales i protagonitzada per Bárbara Lennie (Petra), Alex Brendemühl, Joan Botey i Marisa Paredes, arribarà als cinemes demà, 19 d'octubre.

Sinopsi

A la Petra, una jove artista rebel, tota la vida li han ocultat qui és el seu pare. Quan la seva mare mor inicia una recerca que la condueix al Jaume, un artista plàstic, poderós i despietat que maltracta a tothom que l'envolta. En aquest camí cap a la veritat també coneix el Lucas, fill del Jaume, i la Marisa, un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare.

A partir d'aquest moment, la història dels tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència, que porta a tothom al límit. Però el destí permetrà que el Lucas i la Petra trobin junts un camí cap a l'esperança i la redempció.

"Petra" és una producció de Fresdeval Films, Wanda Visión, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar i Snowglobe, amb participació de RTVE, Eurimages, TV3, Movistar+, l'ICAA i l'ICEC.

www.tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut