Pere Navarro demana la dimissió de Felip Puig

El primer secretari del PSC ho ha afirmat al programa de Catalunya Ràdio "L'oracle"
Primer secretari del PSC, Pere Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat el cessament de Felip Puig després que el conseller hagi defensat la lleialtat dels Mossos amb la Generalitat en cas d'un eventual conflicte institucional amb l'Estat. Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L'oracle, amb Xavier Graset, Pere Navarro ha declarat: "Que el senyor Puig posi en dubte quin tipus de legimitat han d'aplicar els Mossos d'Esquadra vol dir que el conseller ha de dimitir immediatament." El primer secretari del PSC ha afegit: "Em sembla absolutament escandalós que el conseller Felip Puig digui això, igual que em sembla escandalós que el senyor Vidal-Quadras digui que ha de venir un general de la Guàrdia Civil", i ha assegurat que "quan els responsables polítics parlen amb aquesta frivolitat de les forces i els cossos de seguretat, això arriba a la societat d'una manera molt radical i d'enfrontament absolut".

Pere Navarro ha parlat també del paper que el govern d'Espanya té a Europa: "El govern de Mariano Rajoy està molt desorientat en el seu lideratge en aquest moment de crisi." El primer secretari del PSC assegura que un govern amb una majoria absoluta hauria d'impulsar polítiques molt clares. Sobre els pressupostos de l'Estat, el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat ha declarat que són desiguals i que perjudiquen Catalunya: "Aquests pressupostos són totalment injustos amb els territoris de Catalunya." Pere Navarro ha assegurat que "Catalunya està maltractada en aquests pressupostos i són injustos també amb les classes mitjanes d'aquest país".

Pel que fa a la dimissió dels tres regidors del PSC de Manlleu, Pere Navarro s'ha limitat a dir que en tots els partits hi ha discrepàncies. Els socialistes catalans aprovaran el seu programa electoral diumenge de la setmana que ve.


catradio.cat/oracle
facebook.com/loraclecatradio
twitter.com/oraclecatradio


DOCUMENTS RELACIONATS